Şimdi Ara

Alınık Siyah I-PHONE 4S (Dist. Garantili)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir Renk #Siyah Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmir'deyim. Resmi garantisi hala devam eden, siyah 4s arıyorum. 8gb-16gb-32gb-64gb fark etmez.

Lütfen mantıklı fiyatlar teklif eden.

İzmir içi olursa çok daha iyi olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altai35 -- 11 Kasım 2013; 13:13:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yurtdışı pasaport kayıtlı esim kullanıyor cok temiz nokta kadar cızık veya darbe yok 4 tane kılıf ve orjinal 2. şarj aletiyle verebilirim ıstedıgım fiyat 1100 cihaz cok temiz sonuna kadar kefılim bende ızmırdeyım cihaz siyah ve 16 gb
    v. d. odendı makbuzu pasaport kaydı kulaklık ıgnesı kıtapları kutusu hepsi mevcut kulaklığı hıc açılmadı bıle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAZZXY -- 11 Kasım 2013; 19:09:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tşkler ilgin için ama o işlere girmiyorum ben. Tarz meselesi. Öyle olsa kuzenim Almanyada Media Markt'da üst düzey yönetici ondan getirtirim.

• pm
  • 16 gb siyah çiziksiz ve 1 sene garantili genpa, arkadaşım satıyor. 1,100 tl kendisi media markta müşteri hizmetlerinde çalışıyor düşünürsen telini vereyim ara istersen PM ile yazabilirsin bana

bu arada adam uyuzdur harbi haftada 1 jelatin değiştirir, kutusuyla mevcut heersey görmüşken ilanıo yazayım dedim satıcı ben değilim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasco1925 -- 12 Kasım 2013; 15:39:03 >
  • pm atıldı. pm 'lere cevap verildi.

• Dükkanımda mevcut ksk deym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • I-PHONE 5 16GB SİYAH alıyorum Genpa garantili. 18 ay kalmış garantisine. Fatuası falan filan mevcut... Kuzenimin yakın arkadaşı... 1400-TL

sizce nasıl fiyat?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.