Şimdi Ara

Alınık Sıfır 2.El Ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar bütçem 250 ila 300 tl arasıdır..
    Daha çok kabin ve anfi li sistem istiyorum yani şu ilandaki sistem gibi
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-dj-studyo-ekipmani-studyo-ekipmani-2-adet-450w-hoparlor-ve-anfi-sadece-250-tl-30823587/detay
    Fakat kabin hoparlörlerde olur yada logitech ses sistemleride olur ama daha çok kabin ve kule tipi hoparlörler arıyorum 2 adet hoparlörü ve 1 adet anfi si olması benim için kafidiri
    dedigim gibi en fazla 250 - 300 tl bütçem var.. Satanlar varsa hemen talibim sistemi hoşuma giderse parası hazır uzun süredendir alamyı planlıyorum hemen alacagım.. selametle

• yokmu ))::
  • Alınık ne demek ya? Varmı böyle bir sözcük dilimizde? Herhalde alınacak demek istiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vuralkan

Alınık ne demek ya? Varmı böyle bir sözcük dilimizde? Herhalde alınacak demek istiyorsun.

Şuan önemli olanın,arkadaşa fayda sağlamak olduğunu düşünürsek ki buradaki amacımızında bu olduğunu hatırlatarak arkadaşı zaten anlamış olmanız kafiAlınık,satılık kısmı çok önemli değil dilimizde olup olmaması.Burada iletişim kurabiliyorsak,konun tartışılacağı en son platformdayız
  • Rdegerli : hocam katılıyorum sanırım arkadaş polemikci birisi gelip konuyu baltalamaya çalışıyor aynı zamanda donanımhaberin kalitesini düşürmeye bence böyle insanların böyle kaliteli bir sitede bulundurulmamalı.. neyse galiba bu arkadaş oynayacak bişi lazım kendisine denizde kum kalesi yapmasını öneriyorum gelip buraya bizim huzurumuzu kaçırmasın
  • P.M
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Sıfır ve 2.el ramler
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.