Şimdi Ara

Alınık seiko 5 (fotoğraflı) bulabilirsem ne ala..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayagı bir aradım nette ama bulamadım acıkcası aradığım saati.Bir çok yerde varda ya istediğim değil yada cizikli..Bu bakımdan elinde olan varsa aşagıdaki özelliklere sahip Seiko 5 saati uygun fiyattan alabilirim.

1-istediğim seiko 5 saat(modelini bulamadım) eski bablarımızın 80 ve 90 larda kullandığı automatic kol hareketiyle çalışan seiko 5(fotograftada görülüyor tipi)

2-hiç kullanılmamış veya kullanılmış olması farketmez orjinal olsun yeter tamir veya parça değimi olmasın çalışır durumda olsun.
    3-Camı çizik olmasın çizik varsada öyle ufak tefek çizikler dışında göze çarpıcı çizik olmasın
    4-Kadranlar metalik renginde olsun alt bölgede beyaz olsun ve kadranlar giderek incelen değil direk dikdörtgen şeklinde olsun.Fosforlu olması gerek tabiki(tipi fotografta belli)

fotograftakide bir satıcıya ait olup gayet güzel bir saat fakat kadran ve sayılar altın sarısı oldugundan istediğim tipe uygun değil.

Elinde olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.Fiyatta anlasabilirsek hemen alırım..Bir saat için bu kadar özellik yazılırmı demeyin saat tutkusu farklı bir şey.Şu anda kullandığım güzel bir saat var fakat ben seiko 5 i özel günlerde takım elbise ile birlikte takmak istiyorum.
    İyi günler dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Alınık seiko 5 (fotoğraflı) bulabilirsem ne ala..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• gerçekten güzel bir seçim bence,
    şimdiki birçok saat gibi göz boyama değil, direk amaca sorunsuz bir şekilde hizmet eden bir saat
    valla bende özendim
    inşallah bulursunuz
    kolay gelsin
  • spor bir model arıyor olsaydın SNK807K2 war bende cok temiz ama işte takım elbiseye gitmez. umarım bulursun kolay qelsn iyi günler
  • bende biri kullandiğim ve çokça hirpaladiğim diğeri ise neredeyse hiç kullanilmamiş olarak iki adet var.

maalesef ikincisi hediye olduğu için satamam fakat diğeri ile ilgilenirim dersen (iyi durumda değil, çizikler var ve kadran tamir görmüş durumda) uygun fiyata satarim. fakat umuyorum sıfır ayarinda güzelinden bulursun.
  • çok teşekkür ederim hepinize.
    Aslında şimdi ben saati bulursam en fazla biraz temizletip kullanacam ama mühim olan fazla çizilmemiş ve orjinal olmasına çok öenm veriyorum.Hepinize tekrar teşekkürler ben aramaya devam ediyim birazda yurtdışına açılım yapıyım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam bu saat gercekten hem hafıf hem 10 numara bu saatı buyuk yerlerde bulabılecegını sanmıorum sahsen ben köye gıdınce yane bartındakı saatcıler satorlar fıyatıda 100 ıle 120 arasında bısı orada bır ırtıbatım olsaydı yardımcı olabılırdım ..kasaba cıvarındakı saatcılerde bulabılırsın ömrunu saat tamırıne vermıs kişilerden bahsedıorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.