Şimdi Ara

[ALINIK] Seagate Momentus 5400.6 500gb (ST9500325AS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seagate 500gb Momentus 5400.6
    Model Numarası : ST9500325AS
    Site: WU

(Bu harddisk iOmega 500gb 2.5 tasinabilir harddisklerde de kullanılmıstır.)

İstediğim kriterlere uygun çalışır durumda ve sorunsuz harddisk arıyorum. Lütfen piyasa arastirması yapıp mantıklı rakamlarla pm gonderiniz. 80-90tl veya daha ucuk bir fiyat dusunuyorsanız lütfen birbirmizin zamanini calmayalim.. Simdiden ilgilenen herkese tesekkurler..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 80 90 mı bu arakdaş bana pm attı 60 tl satıyomusunuz dıye sıfırı 24o tl bu urunun 80 90 bana bul 100 tane almassan benden adısı yok senın aklın 2010 da kalmış o zaman duşukdu fiyatlar bi araştır bakalım hdd fiyatlarını
  • "simdi birincisi sokak agziyla konusmaya gerek yok demi?..
    nese uzak dogudaki fabrikaların etkilendigini olduktan ertesi gun, fabrika kapasitelerinin ne kadar olcaginida nerdeyse aciklandiklari an isim geregi ogrenmistim.. "Serefsiz" olan adamlar ne yapar.. gider o anda butun hddleri toplar piyasadan.. Bir kısım "Serefsiz" toptancida elindekini satmaz.. sonrada butun "serefsizler" birlik olup "serefsizce" gider bi kac ay sonra piyasalar dar bogaza girince faiş fiyattan satar..Bu "şerefsizler"i goren elinde 2.el hdd olup zamanında 80tl aldıgı hdd i simdi 150tl ye 2.el olarak satabilcegini farkeden "uyanık serefsiz" ler de gec olmadan 2.el piyasasinin icine ederler.. Unutmamak gerek ki,bu "serefsiz"lerin yanında 0 ürününü pahalıya getirip pahalıya satmaya calisan cunku yerine yenisini getirtmesi gerektigi icin fiyatta inemeyen durust saticilarda vardir..

simdi soyle ey satici.. "ukalaca" verdigin cevaplardan sonra su sattigin urunun faturasını bana gosterebilcek misin?.."

arkadasa ozelden attigim cevaptir.. gordum ki tavrını ilan sayfamda da sergilemis bende cevap vermeyi ve durumu sizle paylasmayi uygun gordum.. Bu yuzden forum kurallarını bozduysam simdiden ozur dilerim..
    aslında benzeri olarak 2.el urun satan cogu kisiyle dun kavga ettim.. "0" ürün piyasasinin etkilenceği daha uzak gecmisten belliydi.. ama 2.el piyasasinin boyle olcagini acikcasi dusunememistim.. hayal edememistim.. insanların zamanında 70-80 tlye aldiklari urunu simdi garantisiz halde, kullanılmıs, eski tek., donus hızı dusuk,chache dusuk,... bir harddisk e 150tl fiyati gayet normal karsilamasi.. bunu da piyasalarinin durumunu gosterip haklı oldugunu savunması.. hele bu tavır su ark.in ki gibi "ukalaca" yapması.. insanin sinirleri cidden kaldırmıyor bunu gordum..

Açıkçası ümidim kalmadı.. Bu yuzden bi kac ay sonra almak sanırım en iyisi.. bu "uyanık"larla allah hepimize sabır versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drspawn -- 25 Mart 2012; 12:11:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drspawn

"simdi birincisi sokak agziyla konusmaya gerek yok demi?..
    nese uzak dogudaki fabrikaların etkilendigini olduktan ertesi gun, fabrika kapasitelerinin ne kadar olcaginida nerdeyse aciklandiklari an isim geregi ogrenmistim.. "Serefsiz" olan adamlar ne yapar.. gider o anda butun hddleri toplar piyasadan.. Bir kısım "Serefsiz" toptancida elindekini satmaz.. sonrada butun "serefsizler" birlik olup "serefsizce" gider bi kac ay sonra piyasalar dar bogaza girince faiş fiyattan satar..Bu "şerefsizler"i goren elinde 2.el hdd olup zamanında 80tl aldıgı hdd i simdi 150tl ye 2.el olarak satabilcegini farkeden "uyanık serefsiz" ler de gec olmadan 2.el piyasasinin icine ederler.. Unutmamak gerek ki,bu "serefsiz"lerin yanında 0 ürününü pahalıya getirip pahalıya satmaya calisan cunku yerine yenisini getirtmesi gerektigi icin fiyatta inemeyen durust saticilarda vardir..

simdi soyle ey satici.. "ukalaca" verdigin cevaplardan sonra su sattigin urunun faturasını bana gosterebilcek misin?.."

arkadasa ozelden attigim cevaptir.. gordum ki tavrını ilan sayfamda da sergilemis bende cevap vermeyi ve durumu sizle paylasmayi uygun gordum.. Bu yuzden forum kurallarını bozduysam simdiden ozur dilerim..
    aslında benzeri olarak 2.el urun satan cogu kisiyle dun kavga ettim.. "0" ürün piyasasinin etkilenceği daha uzak gecmisten belliydi.. ama 2.el piyasasinin boyle olcagini acikcasi dusunememistim.. hayal edememistim.. insanların zamanında 70-80 tlye aldiklari urunu simdi garantisiz halde, kullanılmıs, eski tek., donus hızı dusuk,chache dusuk,... bir harddisk e 150tl fiyati gayet normal karsilamasi.. bunu da piyasalarinin durumunu gosterip haklı oldugunu savunması.. hele bu tavır su ark.in ki gibi "ukalaca" yapması.. insanin sinirleri cidden kaldırmıyor bunu gordum..

Açıkçası ümidim kalmadı.. Bu yuzden bi kac ay sonra almak sanırım en iyisi.. bu "uyanık"larla allah hepimize sabır versin..

sen hele önce bi satıcıya saygılı olda 500 gb hdd 60 tl fiyat ne demek yahu sanane önceden kaça alınmış ben 50 ye aldım dıyelım senı bağlarmı sıfırı 240 tl olan urunu kım sana 60 versın hdd krızı diye bişi var az yede biraz araştır neyse sen bu saatten sonra 200 tl versende satmıyorum sana hdd mdd hadı bakalım

• sizin gibi bi saticiya bence fazlasiyla saygili davraniyorum bunu herkes goruyor..:)
    "0" ürünlerin durumu sel yüzünden.. ama 2.el ürünlerin durumu malesef sizin ki gibi zihniyete sahip insanlar yuzunden boyle.. Ne guzel dedin "sanane önceden kaça alınmış ben 50 ye aldım dıyelım".. dogru valla ilk mesajından beri zaten "bana ne" demistim.. ama insanların benim aracılıgımla ve senin sayende bazı seyleri gormelerini istedim.. ve bunu da sayende basardim saol..:)

satma isinde de dalga geciyosun sanırım?.. onceki mesajda yazdigim hikayenin icinde seni de anlattım farketmedin mi?.. ben guvenmedigim insandan üstüne para dahi verse bisey almam..:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.