Şimdi Ara

ALINIK-SATILIK-TAKASLIK SIFIR LOGITECH VX NANO VE Microsoft 8000 BSA-00004 Mobile Memory

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şunları ekliyorum benim 1 adet skystar2 ve ya 3 kumandalı full şekilde bir karta logitech mx3200 veya üzeri bir sete cooler master 460w ve yukarısı kasa veya tek power supplye ihtiyacım var.Aşagıdaki ürünlerden birisiyle veya istenilen başka bir ürünle duruma göre görüşülüp garantili ürünlerle takas yapılır.

Fiyatlar Düştü 100 TL< 90<80<70 TL ve ya Ürünlerden birisi ile durumuna göre Mx3200,Mx5500 set Takas yapabilirim
    Arkadaşlar bugün aldığım Logitech Vx Nanoyu klavyemide değiştirme yani set alma kararımdan dolayı satıyorum Nano alıcılı 170 gün pil ömürlü Kutulu Faturalı Kılıflı teslim edilecektir sıfır ürün.Avcılar veya Z.burnu Hipodrom yakınlarında elden teslim... PM ATABİLİRSİNİZ

Elimde bulunan toplam 1 ay kullanılmamış Microsoft 8000 BSA-00004 Mobile Memory mouseda eksiksiz olarak satılıktır.Aynı Teslim şartları geçerlidir.
    ürünlerden birisi satılıktır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurarli -- 15 Ekim 2010; 23:13:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.