Şimdi Ara

ALINIK S3 MİNİ yada GALAXY NEXUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kastamonu İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Temiz kutulu aksesuarları tam garantisi devam eden s3 mini arıyorum. Kozmetik olarak titiz birisiyim. Cihazın resimlerini görmek isterim kenarlarda soyulma olmaması önemli. 500 liranın üstü bir ücret vermeyi düşünmüyorum. Gerçekten satmak isteyenlerle görüşelim.

S3 mini bulamadığım takdirde düşündüğüm bir cihaz. Uygun fiyatlı olursa almayı düşünüyorum. Temiz kutulu aksesuarlı olmasını istiyorum.

Şu an Kastamonu'dayım yakın zamanda karabük'e geçicem. Elden de yapabiliriz takası.

Sanal pazar özellikle uzak şehirlerden satmayı düşünen arkadaşlar ve benimde taksitli almam açısından gayet uygun bir çözüm. Lütfen cihazına güvenen kişiler mesaj atsın. Nakit alacak olursam da hesaplı olması lazım...

Lütfen pm atınız...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 30 Ağustos 2013; 13:22:02 >

• 500 liraya nasıl alıyosun hocam o telefonları, sanmıyorum bulabileceğinizi.
  • Hocam gerçek satıcılar bu fiyatlara satıyor zaten. Mutlaka denk geliyor. Normal s3lerin garantilisini 700 liraya satanlar oluyor s3 miniye 500 degerinde bir ücret. Acelesi yok zaten şuan için bekleriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.