Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Ryzen 2600 ya da 1600AF Satın Al 14 Şubat 2023 12:20 1 1 Alınık Ryzen 2600 ya da 1600AF Merhaba,Geçen hafta konu açmıştım ama anlaştığım bir satıcının fikir değiştirmesi sonucu tekrar ilan açıyorum. HTPC'im de ufak güncellemeler yaptığım için işlemcimi de değiştirmek istiyorum. İşin beni zorlayan kısmı sistem HP'nin mini desk serisinden ve kendine özel anakartı olduğu için işlemci desteğini tam bilemiyorum. BIOS güncellemesi vs vs hep HP tarafından kapalı kutu ve anakartın 2600 ya da 1600AF desteği var mı bilemiyorum. O nedenle öncelikle deneyip, çalışırsa satın almak istiyorum. Bu nedenle kargolar tarafımdan olacak şekilde işlemcisini denememe izin verecek bir satıcı arıyorum. =)Eğer anakartımda işlemci çalışmazsa iade edeceğim çünkü, bunu kabul edecek bir satıcı arkadaşımız varsa alışveriş yapmak isterim.O nedenle mümkünse İzmir içi tercih ediyorum.Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nvidia RTX A2000 6GB Pro Ekran Kartı [SATILDI] Satılık Apple Macbook Air M1 MGND3TU/A 26.10.2023 Faturalı [SATILDI] 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör [SATILDI] PS VR V2 Full + Full Set
Merhaba,İşlemci alınmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nvidia RTX A2000 6GB Pro Ekran Kartı [SATILDI] Satılık Apple Macbook Air M1 MGND3TU/A 26.10.2023 Faturalı [SATILDI] 17.3" 144Hz IPS LED Taşınabilir Monitör [SATILDI] PS VR V2 Full + Full Set