Şimdi Ara

Alınık RTX GPU ve 7700(k) CPU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Karabük İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık RTX GPU ve 7700(k) CPU

Merhaba.

Oyun ve yayın için mevcut gtx 960 kartım çoklu işlemde darboğaz yaratıyor. Fazla bir bütçem yok. Bu bağlamda rtx 2x serisine bile mecburum diyebilirim ama 3x serisinden 3060ti beni tatmin ederdi çok fazla güçte gözüm yok ama onun fiyatı bile en aşağı 6 bin lira, benim için ekonomik sorun yaratır.

O yüzden elinde fazla kartı olup kullanmayan varsa ve uygun fiyata bırakabilirse 10 yıl sonra 960 dan kurtulmak istiyorum. Anakartım z170-p i5 6500 kullanıyorum. Bu zemine uygun ekran kartlarına talibim.İşlemci de bulabilirsem ikisini birden alabilirim. Daha iyisini uygun fiyata bulamayacağım için ekran kartında rtx 2060 idare edebilir. işlemci oalrak da 7700k ile anakartı sonuna kadar kullanmak istiyorum.

Ayrıca elimdeki parçaları da takas edebilir veya üstüne verebilirim. işitme engelliyim. Yayınların ağırlıklı olarak sanat içeriğindedir. Solo yapmaya çalıştığım oyun projem mevcut. İsteyene karşılığında tasarım çizim vs de yapabilirim. İlgilenen olursa mesajla dönsün lütfen.

İyi satışlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karabük Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• elinizdeki anakart ve işlemciyi satıp ikinci el b450, a520, b550 anakart ve r5 3600 ya da r5 5600 alsanız süper olur. diğer türlü ölü yatırım yapmış olursunuz AMD am4 soketin gideri daha fazla.

öneri için teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.