Şimdi Ara

Alınık R9 290-290X Kutulu-Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınık 290-290X istediğim kartla mining vs yapılmamış.Coolwine sorunu olmayan garantili ve kutulu olacak.

NOT: Satıcıdan istediğim en önemli şey kartı satan arkadaş aşağıdaki şekilde yazıyı çıkardıktan sonra imzalayarak kutu içerisine koysunki ben öyle yapıyorum ve daha sonra kartla ilgili sıkıntı çıktığında satıcı ile sıkıntı yaşamayalım.Herkesin kafası rahat olsun.

2.El Satış Sözleşmesi

.......marka ........model ...... seri nolu (PC Bileşeni) Ekran kartına ait, yasal Tüm hak ve yükümlülüklerimi, .........Tl ye ......... (Alıcı isim ve TC no) isimli ve TC nolu şahsa satarak devrettim.Kartla ilgili yapılacak tüm yasal işlemlerden (Kart değişimi-Para iadesi vs)....... (Alıcı isim ve TC no) isimli şahıs sorumludur.Bahse konu kartla ilgili herhangi bir tasarrufum kesinlikle yoktur.

Satıcı İsmi
    İmza

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eccho

• quote:

Orijinalden alıntı: wolfturk

quote:

Orijinalden alıntı: eccho

• izmirli hemşerim bu kadar takılma bunlara bence faturası olduğu zaman gerisi tefarruat yinede son karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Noble-

izmirli hemşerim bu kadar takılma bunlara bence faturası olduğu zaman gerisi tefarruat yinede son karar senin.

Noble kardeşim forumda bu konularla ilgili sıkıntılara bir bak,ürünü garantili diye alıyorsun,sanra kart arızalanınca garantiye yolluyorsun,garanti rapor düzenleyip para iadesine karar veriyor firmaya raporu veriyorsun ama firma sana diyorki faturada isim kimse para iadesi o şahsa yapılır diyor.Fatura sahibi ile iletişime geçiyorsun ve konuyu anlatiyorsun.Herşeye tamam diyor ve para iadesini Yapıyorlar hesabına birde bakıyorsun senin 2. El ücretini yatırmış gerisini kesmiş,bu iyi olan senaryo birde para hesabına geçince telefonları kapatan veya cevap vermeyin paranın üstüne yatanlar var.Bu nedenle en sağlamı 2.el satış sözleşmesi yap kafan rahat Olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende r290x tri x modeli var kullanmıyorum bile izmir bornova vatan faturalı kardeşim tek sorun kusur yapamazlar hiçbir şekilde oynama kurcalama yok üründe şuan vatanda 1300 küsür lira işini görürse iletişime geç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.