Şimdi Ara

ALINIK PSP - BÜTÇE MAX. 110 LİRA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Bütün modeller olabilir 1000 , 2000 , 3000 , E-1000 serisi farketmiyor arkadaşlar..

-Cihazın kırık olması gerekiyor ve özellikle ekranında ölü piksel ve çok rahatsız edici çizikler istemiyorum kılcal hafif çizikler kabulümdür..

-Sadece cihaz + Memory kart ve şarj kablosu yeterlidir yanında oyuna felan gerek yok geniş bir oyun arşivim bulunmakta eskiden 3000 serisini kullanmıştım üniversite yıllarımda..

Saygılar , sevgiler herkese..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renovatio90 -- 2 Ağustos 2016; 2:33:52 >

• slm SONY PSP 3004 SLIM düşünürsen pazarlıksız 200 tl ye verebilirim. (5-6 ay kullandım öylece duruyor)
    cihaz kırıktır
    yanında orjinal birkaç oyun
    hard case
    data kablosu
    orjinal adaptörü
    orjinal kutusunda
  • Teşekkürler ..Verebileceğim fiyatı ilanda belirttim sizin makina beni aşıyor..
  • Birşey değil kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski bir tane var kırılmış. Akşam işten dönünce bakarım.
  • Psp 2004 var çipli düşünürsen 100 tl den veririm

• Selam şahsen 7-8 senelik psp'leri tavsiye etmiyorum bataryası perisan durumda olur iyi kullanılmadıysa belkide 13 senelik ilk çıktığında alındıysa :D
    elimde kuzenimin kullanmadığı ve yurd dışına çıktığı icin 3 sene önce alınmış diger psp'lerden %50 daha hafif psp go beyaz renkli bir cihaz var,gta oynayıp Bi kac saat bıraktım kuzenim'de aynı sekilde. ekrani tuş hassasiyeti iyi durumda olan Analog stick ve Tuşlardan anlaşılıyor zaten.kutusu yok ozel kumaş psp kılıfı alındı onda duruyor.Eskişehir'e önümüzdeki hafta olacağım insallah elimde Philips led tv 3D onuda satmak istiyorum boş boş duruyor. Neyse espark avm'de gelip incelerseniz sorunsuz Full oyun yüklü kırılmış kozmetik durumu gayet iyidir.. 195 tl düşünüyorum Eskişehir de espark'da urunu inceleyip bakın derim o Zaman pazarlığımızı tekrardan yaparız..İyi geceler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARADAN ALINIK GTA-4 25 TL
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Selam şahsen 7-8 senelik psp'leri tavsiye etmiyorum bataryası perisan durumda olur iyi kullanılmadıysa belkide 13 senelik ilk çıktığında alındıysa :D
    elimde kuzenimin kullanmadığı ve yurd dışına çıktığı icin 3 sene önce alınmış diger psp'lerden %50 daha hafif psp go beyaz renkli bir cihaz var,gta oynayıp Bi kac saat bıraktım kuzenim'de aynı sekilde. ekrani tuş hassasiyeti iyi durumda olan Analog stick ve Tuşlardan anlaşılıyor zaten.kutusu yok ozel kumaş psp kılıfı alındı onda duruyor.Eskişehir'e önümüzdeki hafta olacağım insallah elimde Philips led tv 3D onuda satmak istiyorum boş boş duruyor. Neyse espark avm'de gelip incelerseniz sorunsuz Full oyun yüklü kırılmış kozmetik durumu gayet iyidir.. 195 tl düşünüyorum Eskişehir de espark'da urunu inceleyip bakın derim o Zaman pazarlığımızı tekrardan yaparız..İyi geceler

Sa..Dostum malesef o kadar bütçem yok artık Ps vitalar 250-300 civarında satılırken psp yada psp go ya bu kadar para veremem :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Renovatio90

quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Selam şahsen 7-8 senelik psp'leri tavsiye etmiyorum bataryası perisan durumda olur iyi kullanılmadıysa belkide 13 senelik ilk çıktığında alındıysa :D

Sa..Dostum malesef o kadar bütçem yok artık Ps vitalar 250-300 civarında satılırken psp yada psp go ya bu kadar para veremem :)

Psp vita kırılıp kopya oyun oynayamadığı için o fşyatlar da ve kimsenin istediği fiyatlara satamadığının en büyük işareti,arz talep meselesi (: ben bir kaç psp Vita oyun parasına psp go ve sınırsız oyun ve mükemmel kondisyonlu bataryalı Alice diyarlar kapısını açıyorum😀 KIRMIZI veya mavi hap seçeneğin var.. Israr kesinlikle yok 😀😀 Ciddi almaya karar verirsen ki bütçeni yüne aşacak150 tl oluru. Tv'yi satarsam zaten psp'yi satmaktan vazgeçeceğim.saygılar 🤓 ( psp'ye 100 tl'ye bile 2-3 sene önce satanlar vardı ama psp go ile arasında her türlü fark var Psp go ile psp arasında )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbox2 -- 26 Eylül 2016; 2:30:43 >

• Ben de psp 1004 serisi var. Cihazda bikaç oyun yüklü. 8 gb hafıza kartı +korumalı kılıfı + hem şarj eden hem de pc bağlantı kablosu var(2in1)
    Hiçbir sorunu yok. Sadece analogun üstündeki plastik kayıp. Gitti gidiyorda 10tl satılıyor .
    Fiyat :100tl

• 50tl verebilirim var di bitane

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.