Şimdi Ara

[ALINIK] PS3 ya da PS4 ve aksesuarları ( Kırılmış )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 10 yaşındaki yeğenim için Playstation 3 ve yanı sıra varsa aksesuarları halinde set arıyorum.
    Kırılmış olması önemli keza yaşı sebebiyle maymun iştahlı olacaktır, oyun yetiştirmek için servet harcamak istemiyorum.
    Kollar dışında aksesuarlar varsa güzel olur, direksiyon, move ve benzeri aksesuarları sever diye düşünüyorum.
    Çocuk söz konusu olduğu ve ekstra hassasiyet göstermeyeceği için varsa ısınma problemleri, kronik arızaları olmayan bir seri/model tercihimdir.

NOT : Elimde eski laptoplarımdan çıkma SATA diskler var dolayısıyla bunu temin edebilirim. Eğer indirip kopyalamaktan ibaretse oyunları da kendim yükleyebilirim.

Osmanbey @ Istanbul - Şişli civarında yaşıyorum. Mümkünse elden ve evde görerek teslim almayı yeğlerim. Yine de güvene bağlı olarak teslimat ve test sonrasında ödeme koşulu ile uzaktan alışveriş de mümkün.

Bütçe konusunda aksesuarlar söz konusu olduğu için doğrudan birşey söyleyemiyorum ancak genel olarak piyasa fiyatları bellidir diye düşünüyorum.

Teşekkür ederim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalimor -- 7 Ocak 2019; 15:34:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam merhabalar. İlgilenirseniz ben Kırık ps4 satıyorum. Bir kontrol edin uygun görürseniz bana pm atarsınız konuşuruz :)
    https://forum.donanimhaber.com/fiyat-dustu-18-oyunlu-5-05-1tb-slim-ps4--136583274
  • Teşekkür ederim. Bir kaç teklif daha toplayıp olumlu ya da olumsuz haber vereceğim.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.