Şimdi Ara

alınık ps3 oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • call of duty mw3 veya black ops veya black ops 2
    moto gp 10/11
    mortal kombat
    ufc undisputed 3
    far cry 3
    need for speed hot pursuit

+ offline splitscreen oynanabilen başka güzel dediğiniz oyunlarda varsa elinizden çıkarmak istediğiniz söyleyin değerlendirelim :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• MERHABALAR ANKARADAYIM ELİMDE İSTEDİĞİNİZ OYUNLARIN HEPSİ MEVCUT İSTERSENİZ TOPLU OLARAK SANAL PAZARDAN İLAN AÇABRGO İNDİRİMLİ VE 12 TAKSİT SEÇENEĞİYLE ALABİLİRSİNİZ HEMDE AYRI AYRI KARGOYLA UĞRAŞMADAN TEK KARGO İLE TERTEMİZ OLARAK YOLLARIM YORUMLARIMA BAKABİLİRSİNİZ GÖNDERDİĞİM ÜRÜNLER SIFIR KADAR TEMİZDİR.OYUN FİYATLARIDA SANAL PAZAR YÜZDESİ EKLİDİR.
    CALL OF DUTY MW3 50 TL
    CALL OF DUTY BALACKOPS 1 55 TL
    CALL OF DUTY BLACKOPS II-75 TL
    UFC UNDİSPUTED3 (SIFIR)75 TL
    MOTO GP 10/11-55 TL
    NEED FOR SPEED HOT PURSUİT 45 TL
    MORTAL COMBAT DC UNİVERS 40 TL
    MORTAL COMBAT 9 60 TL
    FAR CRY 3 80 TL HEPSİDE SIFIR KADAR TEMİZDİR TEL 05376091002 DÜŞÜNÜRSENİZDE BU GÜN KARGOLARIM YARIN ELİNİZDE OLUR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_5

MERHABALAR ANKARADAYIM ELİMDE İSTEDİĞİNİZ OYUNLARIN HEPSİ MEVCUT İSTERSENİZ TOPLU OLARAK SANAL PAZARDAN İLAN AÇABRGO İNDİRİMLİ VE 12 TAKSİT SEÇENEĞİYLE ALABİLİRSİNİZ HEMDE AYRI AYRI KARGOYLA UĞRAŞMADAN TEK KARGO İLE TERTEMİZ OLARAK YOLLARIM YORUMLARIMA BAKABİLİRSİNİZ GÖNDERDİĞİM ÜRÜNLER SIFIR KADAR TEMİZDİR.OYUN FİYATLARIDA SANAL PAZAR YÜZDESİ EKLİDİR.
    CALL OF DUTY MW3 50 TL
    CALL OF DUTY BALACKOPS 1 55 TL
    CALL OF DUTY BLACKOPS II-75 TL
    UFC UNDİSPUTED3 (SIFIR)75 TL
    MOTO GP 10/11-55 TL
    NEED FOR SPEED HOT PURSUİT 45 TL
    MORTAL COMBAT DC UNİVERS 40 TL
    MORTAL COMBAT 9 60 TL
    FAR CRY 3 80 TL HEPSİDE SIFIR KADAR TEMİZDİR TEL 05376091002 DÜŞÜNÜRSENİZDE BU GÜN KARGOLARIM YARIN ELİNİZDE OLUR.

fiyatlar çok yüksek geldi be hocam, aklımda ps3 ü kırdırmak var ama şuan uğraşmak istemiyorum garantisi de var hem, bi oyuna da çok para vermek istemiyorum anlayın halimden :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• SİZİN DÜŞÜNCENİZ NE DOSTUM FORUM FİYATLARINI YAZDIM ÜSTÜNE SANAL PAZAR KESİNTİSİYLE YAZDIM SİZ FİKRİNİZİ SÖYLEYİN BİRŞEYLER YAPARIM MAKSAT İŞİNİZ GÖRÜLSÜN NETİCESİNDE BU OYUNLARI ALACAKSINIZ DOLUDA İLAN VAR ZATEN BAKMIŞINIZDIR SÖYLEYİN ORTASINI BULALIM.
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.