Şimdi Ara

Alınık PS3 Oyunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar Sonunda PS3 alabilidm...Şimdide oyunlar sorun çıkardı ve 2.el temiz Kutulu kitapcıklı Orjinal oyun arayışına girdim..Sizlerinde Destekleriyle sağlam bir Arşiv kurucam yavaş yavaş..Şimdilik Açil olarak Lazım olan oyunlar Aşağıda Bana fiyatlarını PM yada mesaj olarak atarsanız sevinirim.İstanbuldan Yada Antalyadan Elden teslim alabilirim.Şimdiden teşekkürler.İşte Liste ( Sıfır oyuna verecek param olmadığından dolayı Çiziksiz Temiz kutulu kitapcıklı oyun arıyorum.Temiz istememin nedeni Arsiv yapıcak olmam )

God Of War III ( Collection Edition ile beraber alındı )

Uncharted 1 (Alındı )

Uncharted 2

Grand Tourismo 5 (Alındı )

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (Alındı)

Call of Duty Modern Warfare 3 ( Alınmaya Gerek kalmadı )

Battlefield: Bad Company 2

Grand Theft Auto IV (Alındı )

Assassin’s Creed: Brotherhood (Alındı )

Prince of Persia 1-2 ( Alındı )
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adu1905 -- 8 Kasım 2011; 19:59:06 >

• gt 5 tr mükemmel durumda 50 tl
  • Çok diyon hacı .30 liraya satan var premium .
  • öm attım.
  • Gta4+Bad Company 2: 45 tl, ilgileniyorsanız pm atın
  • gt5+uc2:70 tl
  • Arkadaşlar Antalyada olan varmı acaba bu mesajları yazanlar arasından.? Şimdi Herkezin mesajını Cevaplıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    Satılık kutulu PS4 Oyunları
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu1905

Arkadaşlar Antalyada olan varmı acaba bu mesajları yazanlar arasından.? Şimdi Herkezin mesajını Cevaplıcam.

pm
  • Kafamda yavaşta planı kurdum..Zaten kargo şirketleri bugün calışmıyor..Yarın sanırım çalısıcaklar o zamana kadar düşünüp Pm atan arkadaslarla tekrar iletişime geçicem..Bu arada Konu Up...God of War III olan yokmu elinde ? Aslında birisi bana hepsini satsada kargo gitgel yapmadan hepsini alsam...
    Gt5..Uc2..GOWIII...Bad company..Hepsı olan bırısı varsa hepsını satsın bana :D
  • gt5+ gow3+ gta4 complete edition=100 tl.
    Dead space 2 de var. onu da vereyim istersen
    Hepsi 140 a olur.
  • Herkeze Teşekkürler Oyunları toptan satan bir magazadan Aldım...Kendi sehrimde olmasıda avantaj oldu...Bulamadıgım sadece 2 tane oyun kaldı...
    Uncharted 2 ve Battlefield Bad company 2 ...Varsa elinizde alabilirim bunlarıda Herkeze iyi akşamlar.
  • Herkese merhabalar.

Sizleri, Antalya'nın en geniş katılımlı, PS oyunları TAKAS VE SATIŞ platformu olan PLAYSTATION OYUNLARI TAKAS VE SATIŞ PLATFORMU'na bekliyoruz!

Link aşağıdadır;

-ANTALYA PLAYSTATION GRUBU - TIKLAYINIZ!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moonwalk2 -- 18 Aralık 2011; 14:05:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.