Şimdi Ara

alınık ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç gb oldugu önemli degil.Önemli olan saglam ve ucuz olması :) Elinde böyle bir ürünü olan varsa pm atsın lütfen .Son olarak cihaz kırılmış olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 15 Temmuz 2013; 14:54:31 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

kaç gb oldugu önemli degil.Önemli olan Slim kasa olması ve ucuz olması :) Elinde böyle bir ürünü olan varsa pm atsın lütfen .Son olarak cihaz kırılmış olsun.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Kırılmış slim kasaların en düşük boyutlusu 120 gb, onunda fiyatı minimum 650 tl, ucuza yok yani, en fazla cok paraya ihtiyacı olanı bulursan 600 e falan alırsın.. Oda ereneren varken, sana bana düşmez..
  • american_camaro kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim.Hiçbir bilgim olmadıgı için öyle yazdım.Peki fat kasalarda kırılmış en düşük boyut kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwedxz -- 15 Temmuz 2013; 14:55:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: qwedxz

bilgi için teşekkür ederim.Hiçbir bilgim olmadıgı için öyle yazdım.Peki fat kasalarda kırılmış en düşük boyut kaç?

40 GB... De onlarda ucuz değil, tamir görmemişleri 450 civarı, tamir görmüşleride 350 civarı.. dur hocam sana pm atıp yardımcı olucam şimdi ben.
  • Detaylı pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık NBA PS4
    3 yıl önce açıldı
    SATILIK PS3 OYUNLARI
    16 yıl önce açıldı
    Alınık PS VİTA KUTULU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.