Şimdi Ara

Alınık Pikmin 3 PAL Wii u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık Orjinal Oyun #Nintendo Wii
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Pikmin 3 PAL Wii u
    Alınık Pikmin 3 Pal Wii u için.

pm den ulaşınız
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 111111111 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bugünkü direct'te söylendiğine göre mario kart 8'ini temmuz sonuna kadar kaydettiren kişilere nintendo istedikleri bir oyunu hediye ediyor. seçebileceğiniz oyunlar arasında pikmin 3 de var. belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarayım dedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesukru

hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bugünkü direct'te söylendiğine göre mario kart 8'ini temmuz sonuna kadar kaydettiren kişilere nintendo istedikleri bir oyunu hediye ediyor. seçebileceğiniz oyunlar arasında pikmin 3 de var. belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarayım dedim.

Ön siparisimi verdim zaten hocam.iyi niyetin çin tesekkur ederim.evet pikmin 3 bulunmuştur :) ilani kaldiracagim.

Bu arada gercekten verilen oyunlardan en iyisi pikmin olmuş sasirdim görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

quote:

Orijinalden alıntı: mesukru

hocam işinize karışmak gibi olmasın ama bugünkü direct'te söylendiğine göre mario kart 8'ini temmuz sonuna kadar kaydettiren kişilere nintendo istedikleri bir oyunu hediye ediyor. seçebileceğiniz oyunlar arasında pikmin 3 de var. belki biliyorsunuzdur ama yine de uyarayım dedim.

Ön siparisimi verdim zaten hocam.iyi niyetin çin tesekkur ederim.evet pikmin 3 bulunmuştur :) ilani kaldiracagim.

Bu arada gercekten verilen oyunlardan en iyisi pikmin olmuş sasirdim görünce

wii u mu ps4 aldığım için kaynak olsun diye satmak zorunda kaldım. ama haberlerini hala takip ederim :) belki ilerde oyun kütüphanesi daha da genişlerse 2. el bi wii u almayı düşünürüm :) gerçi 3ds dolayısıyla ninendo ile bağımı koparmam imkansız :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.