Bildirim
ALINIK # PES 2014 # LAST OF US # SPLİNTER CELL BLACKLİST #FAR CRY3

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
FarCry 3 tek hak 20tl satabilirim psn hesabi. Bitirincede kolaylikla satabilirsin tek hakkini. Oyun markette 50 tl dusunursen pm atabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlankPage
FarCry 3 tek hak 20tl satabilirim psn hesabi. Bitirincede kolaylikla satabilirsin tek hakkini. Oyun markette 50 tl dusunursen pm atabilirsin
Sanalpazar uzerinden islem yapiyorum uyarsa alisveris yapabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hocam pes2014 var ps3 sattım 14 tane pyun var hatta elımde orjınal olarak eger sana uygun gelırse 70 tlye bırakırım saygılar foruma 2 hafta once uye oldum refaransım yok ona aldanma sanal pazarda da uyelıgım bulunmaktadır tekrardan saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: jaso jordache
hocam pes2014 var ps3 sattım 14 tane pyun var hatta elımde orjınal olarak eger sana uygun gelırse 70 tlye bırakırım saygılar foruma 2 hafta once uye oldum refaransım yok ona aldanma sanal pazarda da uyelıgım bulunmaktadır tekrardan saygılar
sadece pes 14mu 70 ?______________________________
-
hocam sanalpazar ucret alıyor ve kargo da dahıl ama ıstersen elden haledelım sıze 50tlye -
quote:
hocam sanalpazar ucret alıyor ve kargo da dahıl ama ıstersen elden haledelım sıze 50tlye
sanalpazardan 70 e verıyorsun elden 50 lıra ,anlamadıgım ne masrafı alıyormus bu kadar yuzde 5 kesıyor artı 5 lıra kargo masrafı ?______________________________
-
15lıra masrafı var desek kargo 7-8 onlarda 5lira alıolar hesaba yatıcak para cekmeye calıscıam yıne 50 tl cekebılıcem yada 55lira elıme gecen net tutar elden de 50lira dememın nedenı ıster kapalıcarsıdan ıster bakırkoyden teslım alabılmenız ıcın elimde 14tane orjınal oyun var ps3mu sattım ondan gayet samımı bı teklıf yapıorum -
quote:
15lıra masrafı var desek kargo 7-8 onlarda 5lira alıolar hesaba yatıcak para cekmeye calıscıam yıne 50 tl cekebılıcem yada 55lira elıme gecen net tutar elden de 50lira dememın nedenı ıster kapalıcarsıdan ıster bakırkoyden teslım alabılmenız ıcın elimde 14tane orjınal oyun var ps3mu sattım ondan gayet samımı bı teklıf yapıorum
%5 kesıyor güzel kardeşim 5,5 lirada kargo toplam 9 tl yapar bilgin olsun ,teklifin için teşekkür ederim pahalı..______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X