Şimdi Ara

ALİNİK PCİ EX X1 USB 3.0 KART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba x58 ud3 için PCİ EX X1 Arayüzlü USB 3.0 Kart aramaktayım elinde olan satmak isteyen arkadaşlar ulaşırsa sevinirim
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  ALİNİK PCİ EX X1 USB 3.0 KART

Zamanın varsa sıfır ürün hongkong dan 15 güne getirtirim..

4-Port USB 3.0 PCI Express x1 Molex Connector Chipset:VL800 - 35TL
  • 30 tl'ye 4 port usb3 satan varsa talibim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerland

ALİNİK PCİ EX X1 USB 3.0 KART

Zamanın varsa sıfır ürün hongkong dan 15 güne getirtirim..

4-Port USB 3.0 PCI Express x1 Molex Connector Chipset:VL800 - 35TL

hocam ankarada yeriniz nerde acaba bana 2 adet lazım

• güncel arkadaşlar

• MSI star 2 port usb3 pcıx1 kart 25 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassadar

MSI star 2 port usb3 pcıx1 kart 25 tl

4 port karttan 2 adet lazım arkadaşım ilgin için sağol

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pcı-e x1 ve pcı-e x16 slotlar...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm ile bilgilendirdim..
  • Şimdi ortalığı karıştırmak gibi olmasın fakat PCI-EX 1x porttan alacağın USB 3 performansı 4 portta rezalet olacaktır, bilgin olsun. 2 port'un ihtiyacını bile PCI-EX 1x karşılamaz. Özellikle 4 port istemenden yoğun kullanacağını düşünerekten söylüyorum arkadaşım. Eğer ki yoğun kullanacaksan 2 adet 2 portlu al, en azından darboğaz azalır. Yani anakartın PCI-EX 1x v.2 bile olsa alacağın bandwith 5GB/s dir ki "tek" USB portunun teorik hızı zaten bu.

Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

Şimdi ortalığı karıştırmak gibi olmasın fakat PCI-EX 1x porttan alacağın USB 3 performansı 4 portta rezalet olacaktır, bilgin olsun. 2 port'un ihtiyacını bile PCI-EX 1x karşılamaz. Özellikle 4 port istemenden yoğun kullanacağını düşünerekten söylüyorum arkadaşım. Eğer ki yoğun kullanacaksan 2 adet 2 portlu al, en azından darboğaz azalır. Yani anakartın PCI-EX 1x v.2 bile olsa alacağın bandwith 5GB/s dir ki "tek" USB portunun teorik hızı zaten bu.

Kolay gelsin

bilgi için teşekkür ederim hocam lakin şöyle bir durum söz konusu 7 tane 3 tb lık usb 3.0 diskim mevcut anakartta usb 3 yokhttp://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2989#ov linkden anakartada bakabilirsin 7 adet sata sürücü 1 adet ide sürücü bide 240 gb ssd im var ne yapayım ben sen söyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Yahoyt

quote:

Orijinalden alıntı: coolindark

Şimdi ortalığı karıştırmak gibi olmasın fakat PCI-EX 1x porttan alacağın USB 3 performansı 4 portta rezalet olacaktır, bilgin olsun. 2 port'un ihtiyacını bile PCI-EX 1x karşılamaz. Özellikle 4 port istemenden yoğun kullanacağını düşünerekten söylüyorum arkadaşım. Eğer ki yoğun kullanacaksan 2 adet 2 portlu al, en azından darboğaz azalır. Yani anakartın PCI-EX 1x v.2 bile olsa alacağın bandwith 5GB/s dir ki "tek" USB portunun teorik hızı zaten bu.

Kolay gelsin

bilgi için teşekkür ederim hocam lakin şöyle bir durum söz konusu 7 tane 3 tb lık usb 3.0 diskim mevcut anakartta usb 3 yokhttp://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=2989#ov linkden anakartada bakabilirsin 7 adet sata sürücü 1 adet ide sürücü bide 240 gb ssd im var ne yapayım ben sen söyle :)

Bu kadar disk alacağına biraz daha para koyup bir storage alaydın işin daha kolay olurdu

• Bu arada bu tek ekran kartı kullanıyorsan 1 tane de PCI-EX 4 slotun varmış. O slota uygun USB 3 kartları var, öyle birşey al tam performans alırsın. Diğer taraftan bir tane de diğer 16x slota alayım dersen garanti vermem, çünkü normal mobolarda genelde 2. pci-ex 16x slotta ekran kartından başka cihazlar çalışmıyor.
  • USB 1.0 ve 1.1 : Hız 12 Mbit/sn (1.5 MByte/sn) (fullspeed)
    USB 2.0 : Hız 480 Mbit/sn (60 MByte/sn) (highspeed)
    USB 3.0 : Hız 4,80 Gbit/sn (600 MByte/sn) (superspeed)

Burada unutulan birşey var USB 2.0 ve USB 3.0 Hızları teoriktir. Yani bu hıza çıkabilir denilmektedir. Ancak Kullanılan cihazın veri aktarım hızı bant genişliğini doldurmadığı sürece usb 3.0 olması birşey ifade etmez.
    PCIe geçit başına 250 MB/s hızında veri transfer eder. Maksimum 32 geçit sayısıyla, PCIe toplam birleştirilmiş 8 8 GB/s veri transfer hızına ulaşabilmektedir.

Örnek 2.5" Sata3 5400rpm taşınabilir usb 3.0 diskin 600Mb/sn yazmasını beklemeyemezsiniz. Okunan hız ve yazma hızı aradaki köprü ne kadar geniş olursa olsun okuyan yada yazan cihazın hızı ile sınırlıdır. O yüzden 2-3 port olması birşey değiştirmez. Saniyede 4 portan 250Mb dan fazla veri aktarabiliyorsanız zaten uçmuşsunuz demektir.

En basit ifade ile PCI-E 2.0 yuvaya PCI-E 1.1 kart takarsanız aktarım hızı 1.1 ile sınırlıdır. Ama bant genişliği 2.0 olacaktır.

• merhaba üzerinden uzun zamanlar geçmiş ama araştırıken konuyu buldum ne varsa donanımhaber forumda var :)

ana kartım x58a-ud3r arkada 2 adet usb 3.0 portu var arkada kaldığı için kullanımı zor oluyor usb 3.0 hub almakmı daha mantıklı yoksa bu konuda geçen kartlardan almak mı daha mantıklı bu kartların ön panele direk bağlanan modelleri var bulmak biraz zor ama belki getirebilecek veya kullanıp satmak isteyen arkadaşlar vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.