Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK PC PARÇALARI VE OYUNCU EKİPMANLARI Satın Al 16 Haziran 2016 01:46 1 1 ALINIK PC PARÇALARI VE OYUNCU EKİPMANLARI Önceliğim ankara içi ve 2.el olmasıdır uygun fiyat olursa 0 da alabilirim ama önceliklerim için biraz beklemeyi göze alabilirim yine ödeme önceliğim cs go itemidir fakat satıcının kabul etmemesi durumunda fiyatta anlaşabilirsek nakit olarak alabilirim.Eğer ankara içinde aracısı olan şehir dışından satan biri varsa ürünü almam durumunda 10 tl kargo parasıda ödeyebilirim.C920 webcam(alternatifsiz) onun dışında iyi bir oyuncu koltuğu tercihen arkaya yatabilen(dxracer vs farketmez) ama yatmaması durumunda da bilindik adorenin maxoffice gibi koltuklarından almak istiyorum fiyat ürüne göre uygunsa fiyatın pek bir önemi yok aynı zamanda 2li iyi bir hoparlör ve son olarakta iyi bir mikrofon düşünüyorum razer seiren ve blue yeti önceliğimdir ancak her türlü seçeneğe açığım.Yine eğer uygun bir fiyata satılıksa yüksek seviye bir ses kartı ve sıvı soğutma almayıda düşünüyorum.Takas seçeneği olarak şu anda elimde bulunan(hepsi 2.el) siberia v2 frostblue hyperxcloud 2 razer deathadder chroma razer goliathus roccat sense adrenalin blue ve imzamda bulunan gitarla takas mevcuttur.Düşük ihtimal olaraktan razer taipan(bir arkadaşıma hediye ettim istemeyi doğru bulmuyorum ona farklı birşey hediye ederekten geri almayıda kaba bulduğumdan zor bir durumda takasa koyulabilir) razer blackwidow chroma(kaybettim bulmam dahilinde yine aynı arkadaşım benden almak için çok ısrar etti ona satacağıma söz verdim bulunması durumunda bile tercihen takasa konmamasına rağmen gerekli bir durumda yine belirtiyorum bulunursa takasa koyulabilir)çoğu ürün kutuludur birkaçının garantisi mevcuttur takas öncelikli olmasına rağmen toplu alınacak olursa uygun fiyata satabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK AOC 24G2U, LG 24GN650 VEYA 2K VA/IPS MONİTÖR (Tercih Ankara içi elden) MSI GX70 Gaming Laptop Macbook veya Hackintosh Takas
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK AOC 24G2U, LG 24GN650 VEYA 2K VA/IPS MONİTÖR (Tercih Ankara içi elden) MSI GX70 Gaming Laptop Macbook veya Hackintosh Takas
up ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ALINIK AOC 24G2U, LG 24GN650 VEYA 2K VA/IPS MONİTÖR (Tercih Ankara içi elden) MSI GX70 Gaming Laptop Macbook veya Hackintosh Takas