Ağustos ayında kullanılmak üzere otobüs bileti, kodu vs. arıyorum. Ankara-Antalya arası kullanacağım. 5 kişilik olacak.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
ordaki cıgırtkanlar baska yerden gelen otobuslerden yada bıletı olupta bınmeyenlerın yerını yarı fıyatına satıyolar
kesınlıkle ucuza bulursun ama ıkı sıkıntın olur senın ıcın sorun olurmu bılmem
1. si 5 kısı aynı otobuste aynı fırmada bulamayabılırsın
2. si pek adı sanı duyulmus fırmalar olmaz ama yolculukta kesınlıkle sorun olmaz otobusler hep ıyı
ben hersene bızımkılerı oyle gonderırım gecen yıl sıdeye 70 tl ıdı genel olarak ben 35 tl den almıstım 2 bılet ılk basta 50 deılerde yok falan deyınce zaten kendılerı sen bılet alana kadar tum astı boyunca pesınden dolanıyolar :D
quote:
Orijinalden alıntı: madhane
hocam kod bulamazsan sana bı taktık vereyım
gıdıcen saatten 1 saat once gıt aştiye
ordaki cıgırtkanlar baska yerden gelen otobuslerden yada bıletı olupta bınmeyenlerın yerını yarı fıyatına satıyolar
kesınlıkle ucuza bulursun ama ıkı sıkıntın olur senın ıcın sorun olurmu bılmem
1. si 5 kısı aynı otobuste aynı fırmada bulamayabılırsın
2. si pek adı sanı duyulmus fırmalar olmaz ama yolculukta kesınlıkle sorun olmaz otobusler hep ıyı
ben hersene bızımkılerı oyle gonderırım gecen yıl sıdeye 70 tl ıdı genel olarak ben 35 tl den almıstım 2 bılet ılk basta 50 deılerde yok falan deyınce zaten kendılerı sen bılet alana kadar tum astı boyunca pesınden dolanıyolar :D
O da riskli malesef kardeş, bir de gidecek 5 kişi arasında çocuklar da var, ayrı ayrı olacak iş değil yani :D