Şimdi Ara

ALINIK OTOBÜS BİLETİ KODU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ağustos ayında kullanılmak üzere otobüs bileti, kodu vs. arıyorum. Ankara-Antalya arası kullanacağım. 5 kişilik olacak.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• memetjam M kullanıcısına yanıt
    hocam kod bulamazsan sana bı taktık vereyım

gıdıcen saatten 1 saat once gıt aştiye

ordaki cıgırtkanlar baska yerden gelen otobuslerden yada bıletı olupta bınmeyenlerın yerını yarı fıyatına satıyolar

kesınlıkle ucuza bulursun ama ıkı sıkıntın olur senın ıcın sorun olurmu bılmem

1. si 5 kısı aynı otobuste aynı fırmada bulamayabılırsın

2. si pek adı sanı duyulmus fırmalar olmaz ama yolculukta kesınlıkle sorun olmaz otobusler hep ıyı

ben hersene bızımkılerı oyle gonderırım gecen yıl sıdeye 70 tl ıdı genel olarak ben 35 tl den almıstım 2 bılet ılk basta 50 deılerde yok falan deyınce zaten kendılerı sen bılet alana kadar tum astı boyunca pesınden dolanıyolar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: madhane

hocam kod bulamazsan sana bı taktık vereyım

gıdıcen saatten 1 saat once gıt aştiye

ordaki cıgırtkanlar baska yerden gelen otobuslerden yada bıletı olupta bınmeyenlerın yerını yarı fıyatına satıyolar

kesınlıkle ucuza bulursun ama ıkı sıkıntın olur senın ıcın sorun olurmu bılmem

1. si 5 kısı aynı otobuste aynı fırmada bulamayabılırsın

2. si pek adı sanı duyulmus fırmalar olmaz ama yolculukta kesınlıkle sorun olmaz otobusler hep ıyı

ben hersene bızımkılerı oyle gonderırım gecen yıl sıdeye 70 tl ıdı genel olarak ben 35 tl den almıstım 2 bılet ılk basta 50 deılerde yok falan deyınce zaten kendılerı sen bılet alana kadar tum astı boyunca pesınden dolanıyolar :D

O da riskli malesef kardeş, bir de gidecek 5 kişi arasında çocuklar da var, ayrı ayrı olacak iş değil yani :D

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.