Şimdi Ara

Alınık Nokia BL-5C Batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır,kesinlikle orjinal(orjinal olmazsa iade ederim.)ve uçuk fiyattan olmamak üzere Ankara'da elden alınacak Nokia BL-5C batarya arıyorum..Şu anda Sivas'tayım.Bayramdan sonraya kadar.Bayramdan sonra Ankara'da olacağım.Bayrama kadar Sivas'ta,bayramdan sonra Ankara'da alabilirim.Elden alışveriş yapmak istiyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüseyin. -- 25 Eylül 2008; 21:45:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bulursan bana da söylesene 10 YTL ye hem sıfır hem de orjinal BL-5C satan yeri...

Allah aşkına mantıklı olun, zaten KVK'larda 30 YTL fiyatı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brain Wave

Bulursan bana da söylesene 10 YTL ye hem sıfır hem de orjinal BL-5C satan yeri...

10 dedik diye 10 vermeyeceğiz herhalde.Yorum yapmak sana kalmadı.Varsa teklifin söylersin yoksa kirletme ilanı.

• quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

quote:

Bulursan bana da söylesene 10 YTL ye hem sıfır hem de orjinal BL-5C satan yeri...

10 dedik diye 10 vermeyeceğiz herhalde.Yorum yapmak sana kalmadı.Varsa teklifin söylersin yoksa kirletme ilanı.

Hayatımda duyduğum en saçma açıklama, hem 10 YTL veririm yazıyorsun, hem de 10 dedik diye 10 vermeyeceğiz herhalde diye saçma sapan bir açıklama getiriyorsun.

Kendi dediğinden kendin bir sonuç çıkartabiliyorsan bravo...

O zaman bende ilan acayım.

200 YTL'ye kadar sıfır kutusunda iPhone arıyorum diye... O fiyata iPhone olmaz diye uyarırlarsa da cevap olarak 200 dediysem 200 verecek değilim herhalde diyeyim.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

quote:

Hayatımda duyduğum en saçma açıklama, hem 10 YTL veririm yazıyorsun, hem de 10 dedik diye 10 vermeyeceğiz herhalde diye saçma sapan bir açıklama getiriyorsun.

Kendi dediğinden kendin bir sonuç çıkartabiliyorsan bravo...

O zaman bende ilan acayım.

200 YTL'ye kadar sıfır kutusunda iPhone arıyorum diye... O fiyata iPhone olmaz diye uyarırlarsa da cevap olarak 200 dediysem 200 verecek değilim herhalde diyeyim.

Sana ne kardeşim.Sana açıklama yapmak zorunda mıyım?Sen kimsin?Eğer teklifin var ise yaz.Ha yok mu?Çek git!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY XPERIA P pil sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.