Şimdi Ara

Alınık Nintendo DS Lite veya 3DS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 15 Aralık 2013; 18:10:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dx.com malesef sıfır nintendo ürünü satmıyor. Refurbished ürünler hepsi. Kasaları yan sanayi bir shell ile değişmiş oluyor.

Emin ol hiç hoşuna gitmez oradan gelen bir şey. (DS Lite'ı kasdettim, parça vs için ben de dx.com'u kullanıyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berq219 -- 11 Aralık 2013; 21:11:57 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 15 Aralık 2013; 18:09:44 >

• Hocam sahibinde varsa ordan alsana iyice öldürücen piyasayi ds lite 100 liradan aşagi temiz bekleme repuvlished ürün 0 gelse ne olur açilmiş aletin 0 i mi olur kurban olayim ds litein klonu oldgunu biliyomuydn ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nds lite çizik olablr 3ds temiz olsun demişsn neden anlamadm kiy parama al 0 ozmn hocam bak 230 civari biri satiyosu nortec battigi için 200 e satti bi süre batan geminin mallartdi onlar biri batti ucuza satti die piyasa düsmez yada piyasayi o belirlemez ben dün 30 tlye psx sattm ozmn herkez o fiyata satsn koleksiyon yapmaya çalişiyosn belli ama piyasasini hiç bilmyrsn söleyim 230a suan 0 bulursan kap

• 3ds için dedim 230 u ^^

• Bir ara 3dlandli 3dslerin 200 liraya satılması bu konsolun değerinin 200 lira olduğunu göstermez. Yurt dışı fiyatlarına bakın. Ayrıca DXden aldığınız ürünün üzerinde nintendo yazabilir ama klon bir ürün olduğuna iddiaya girebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 13 Aralık 2013; 15:59:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILDI] Nintendo Switch Lite
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım sen ne hesaplara gırmıssın yurt dısından al ebaydan al 2. el yurt dısı sıtelerden al konsolu oldurme ama ekmek 1 lıra buraya düşşe sen bana gelıp 1 lıra demeyın diceksın ya 0.2 kurusa ekmek almaya çalısıcaksın bu işler nasıl biliyomusun paran varsa temız mal almak ıstıyorsan parayı basarsın yoksa o dediğin fiyata zaten senı yonlendırmısler benım elımde var 6 aylık cıhaz 2 yıl garantılı ıkı orjınal oyunlu ama urun kozmetık açıdan o kadar temız ki sana gelmez kımse yalnıs anlamasın bn boyle ınsanları bu konuları yazınca gorunce kendımı salak yerıne konmus hıssediyorum neden ben bi ton para verdım ki soruları olusuyor aklımda bide sunu yanı var 200 e bi şekılde alırlar ama satartekn sıfırı piyasade 600 se 499 tl derler 449 tl ye ınmezler yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrix -- 13 Aralık 2013; 18:45:08 >
  • Alındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zukape -- 13 Aralık 2013; 19:12:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.