Şimdi Ara

Alınık Mouse Pad aliexpress

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu nereye açacağımıda bilemedim tam olarak , iki ilan gördüm aliexpressde ve çok makul geldi fakat alım olayını yapamıyorum .
    Bana yardımcı olacak bir arkadaş var ise kapıma teslim olunacaksa üstüne karınızıda ödeyebilirim şu iki ilandan birini istiyorum .
    http://www.aliexpress.com/item/Mouse-pad-shield-style-mouse-pad-d065/779702592.html?s=p
    http://www.aliexpress.com/item/chinatrade-Wrist-Comfort-Mice-Pad-Mat-Mousepad-for-Optical-Mouse-01-24-hours-dispatch/1768176159.html
    Küçük bir karla uğraşmak tabi ki mantıksız fakat bunu düşünenlerde olabileceği için yazdım , ticaret ticarettir sonuçta .
    gerekli hesapları vermemle yardımcı olabilecek arkadaş varsa , veya bu fiyata ben satarım derseniz mesajlarınızı beklıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weissblanc -- 6 Ağustos 2014; 4:34:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yuvarlak mouse için e n az 10$lık sipariş istiyor
    diğerinde 1 dette alabilrsin

ama bende bir kaç güne sipariş edeceğim dx.com dan istersen oraya bak bi bunlar orada varmı ?
    jelli olandan var. diğerini görmedim ben
  • dx'da bu fiyatlara yoktu biraz göz atmıştım onlarada hocam .
    http://www.aliexpress.com/item/captain-america-Mouse-pad-shield-style-mouse-pad/1934068107.html buda aynı fiyat tek adet alınıyormuş bundan .
    Daha tam adresimi vermıyorum siparişi onaylıyor bu nasıl iştir :)
    biraz aydınlatırsanız sizden iki tane almanızı bitanede benim adrese göndermenizi rica edeceğim

şuda pek hoş duruyorhttp://www.aliexpress.com/item/-/1975823584.html :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weissblanc -- 6 Ağustos 2014; 4:57:06 >

• wallahi benim daha önceki alışverişlerden adres vs geliyor. sende daha önce kaydın yoksa bu bilgileri sonradan ister muhakkak.

hemen sipariş olmazz zaten.

alibabaexpress hani bilinmedik yer değil güven sorunu olmaz. üürün gelmezse vs. parainı iade alabilrsin. sn kontrol et tüm işlemleri veya sisteme kaydol adres vs bilgileri güncelle kaydet sonra alımı dene bakalım. ne olacak

değilse getiririm ben ama malum senede 3 hak olayı varsa bu yüzden çok cazip değil

ama olmazsa sana direkt gönderriim senin adın ve adresine. banada sorun olmaz vs.
  • Senede 3 hak diye bi olaydan haberim yok hocam . varsada aynı şekilde bir hakkımıda ben size veririm sıkıntı biter :D
    zaten gelmesi uzun sürüyor yapabiliyorsanız size gerekli bilgileri vereyimde yollasınlar şu meneti kapıma :)
    Teşekkürler şimdiden

• sen sipariş bilgilerini
    adres
    isim teelfon vs ile

ürün bigilerini PM at bana
    bende sipariş geçerim senin adresine gelir.

yılda 3 ürüm alım hakkınız var gümrüksüz değersiz/hediye ürün kapsamında fazlası için ptt gümrüğüne gitmeniz gerekiyor malesef.
  • Yanlız şöyle bir şey var yüksek referanslı profilli kişilerden alışveriş yapın hırsızlar çok oluyor burda da 1.04 dolarlık satıcının profili düşük kandırılabilirsiniz birde şunu unutmayın gümrüge takılabiliyo ufak bişey olsa bile gumruk memuruna kalmış bişey halen sim kartlı tablet felan alanlar var kimi geçiyor kimi takılıyor geçen ay arkdaş telefon aldı geldi :) 2. sini sipariş etti gümrüge yakalandı şansınıza baglı birşey. Ve şunu unutmayın kimi ürünler 2 ayı 3 ayı buluyor gelmesi :) 2*3 ay beklerim diyorsanız kesin gelecek diyede birşey yok çogu ucuz urune kargo takib nosu verilmiyo :) kimi satıcı ilgili kimisi ilgisiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GAMİNG MOUSE PAD ÖNERİSİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler hocam dikkate aldım ve başka bir satıcıdan almayı düşünüyorum , gümrükten geçemiyeceğini de sanmıyorum :) en geç 2 ayda gelir umarım artık

• Gümrüge takılabiliyor insafiyetine kalmış adam tse ye aykırı diye gümrük ücretine tabide tutuyor hadi tutmasını es geçitim yok tubitak yok iso tse belgeleri alınması lazım almadan geçemez gibi yokuşlar bile yapmaktalar gümrükte tanıdıgın bi abin varsa istersen 1 tır mal getir :) sıkıntısız girecektir :)
  • O zaman vazgeçeceğim gibi duruyor hocam bu işten . Saol bilgilendirdiğin için pis iş yapmamış olduk :)

• ben şahsen çok alışveriş yaptım 1 dolarlık saç taragı bile gümrüge yakalandı 100 dolarlık yasak elektronik eşyama hiç bakılmadan geldi o günkü gümrük memurunun keyfine kalmış birşey alma diyemem alda diyemem ucuz çok kişi alışveriş yapıyor belki 100 dolar zararım olmuştur gelmeyen ürünlerden ama 150 dolarda kaarım olmuştur aldıgım urunlerden öyle diyebilirim.bakın şu videoyu izleyin ve ona göre karar verin ve alışveriş yapın :) ..

http://teknoseyir.com/yurtdisindan-alisveris-yaparken-gumrukte-takilmamanin-yollari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.