Şimdi Ara

Alınık motorola E398, rokr e1, mpx220

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınık motorola E398, rokr e1, mpx220 arıyorum saglam olur arizali olur hepsini alabilirm bendekilerlede birlestirir saglamini cikarirm

Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba bende e398 var (Satılık Değildir.) guncelledim istersen video olarak kaydettim aşağıdan izleyebilirsin.

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

ilgin için teşekkür ederim.

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 16 Aralık 2013; 0:35:23 >
  • Satıyormusunuz hocam

Edit:Satmiyormuşsunuz tamam :D bende cok iyi bilirm bu cihazi cok severimde bendekiler iflas etti ne yazikki yenisini ariyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk14 -- 16 Aralık 2013; 0:36:14 >
  • Merhaba Cenk Motorola E398 bulana kadar neler çektiklerimi bir ben biliyorum o yuzden sana da ikinci el bulursam sana link gondercem veya pm den sana ulasırım ilgin için teşekkürler. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 16 Aralık 2013; 0:42:48 >
  • Tamamdır bende ilginize cok tesekkur ederim

• Merhaba Motorola E398 ilk çıktığında satın almıştım. Unutmam o günü ne yazık ki forum da E398 in ne kadar iyi telefon oldugunu bilmeyen oldukca fazla insan var. Sanırım sadece Motorola E398 kullananlar biliyor Motorola E398'in Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Olduğunu Dünya'da. Benim dilimde tüy bitti. Söylüyorum ama söylemeye de tam gaz devam edeceğim.

Dünya'nın En İyi Ses Veren Telefon'u Motorola E398

Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 16 Aralık 2013; 0:56:45 >
  • Bende full kutu ve çalışır durumda MPx220 var. Yedek batarya ve aksesuarlar dahil, tümü orijinal. Ayrıca bir de sıfır E398 var, sadece cihaz. Kaydı yok onun da, E1 yazılımlı geldi. İlgilenirseniz pm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Nokia E6
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • el fuego kaydını yapabiliyor muyuz cihazın?almak istiyorum...i,nşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.