Şimdi Ara

alınık minecraft hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • minecraft premium oynamak için hesap ya da premium kod alınacaktır. hızlı iletişim için pm lütfen.

edit: almak istediğim ürünün biraz daha detay tanımını yapayim.forumlarda 10 TL'ye hesap satanlar var. ancak güncelde soruşturdum stok bulamadım. biliyorum bu hesaplar 2-3 ay sonra kapanıyor ancak ben de zaten bu oyunu 2-3 ay oynarım maksimum. bu civardaki tekliflerle iletişime geçmenizi rica ederim. ödeme enpara, fastpay'la hemen veya havaleyle eft saatleri içerisinde geçebilirim. mobil ödeme prensip olarak yapmıyorum. paypal kullanmıyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_k -- 27 Mayıs 2014; 17:50:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• up

• up

• alım günceldir.

• bu arada söylemeden edemeyeceğim. özelden öyle saçma teklifler geliyor inanamadım. adam 2 aylık üye forumda toplamda 2 mesajı var. ne bir referansı var ne bişey, gelmiş turkcell mobil ödemeyle 30 TL'ye satarım diyor, önce ödeme sonra hesabı veririm diyor. laf olsun diye pazarlık yaptım hiç tereddüt etmeden 20'ye indi ama banka numarası vermiyor, ille de önce ödeme diyor. ya sabır.

• Gençlerimiz süper bir genç bende ödemeyi önce yapacağımı kabul ettiğim bir genç arkadaşımızdan hesap numarası yada paypall istedim arkadaşımız da bana yok bilmem ne e-pin sitesine üye ol ordan şu oyuna bilmem ne itemi al gibi saçmalamıştı galiba en yisi yine orj. sitesinden alıcam
  • gittigidiyordan 5 TL ye almıştım 1.5 ay sonra silindi
    oralara bakmanıızı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    6 yıl önce açıldı
    Satılık Steam Hesabı
    11 ay önce açıldı
    Satılık Steam hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.