Şimdi Ara

ALINIK MCBOOK AIR İSTANBUL DAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2.El olursa sıfır hata çiziksiz ve kusursuz olmalıdır
    Sıfır yurtdışınden getirilmiş ürün olabilir
    Garantili olabilir.

Mutlaka olması gerekenler;

-Tuş Takımı aydınlatmalı model olmalı
    -En az i5 işlemcili olmalı
    -En az 128 GB SSD Disk olmalı

Teklifleriniz Lütfen PM den
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 26 Haziran 2012; 9:06:51 >

• Macbook air 13" i5 1,7 Ghz. 4Gb ram, 128gb ssd modeli satıyorum. Çok temiz. 2500 istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok istiyorsun
  • Sizin aradığınız özellikler nelerdir. Core 2 duo işlemcili olanlar daha uygun, ya da 64 gb ssd li 11" modeller.

Ne amaçla kullanacağınızı yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim, ya da hangi modeli istediğinizi

• Yazılım çalışılacak. Sağlam sorunsuz sessiz ısınmayan, hafif, batarya ömrü en az 5 saat, en kaliteli makinayı arıyorum. En az 128 GB SSD , 4 GB Ram ve i5 işlemci olmalı. Dahili 3G modem de olsa süper olur. Ekran boyutu 11.1 veya 13.3 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 25 Mayıs 2012; 17:19:58 >
  • Yazılım çalışmak için intel işlemcili bir mac yeterli. Apple lar sağlam ve sessizdir zaten. Ama özellikle macbook airler ısınmaya karşı hassas.

Yazdığınız özelliklerdeki bir macbook en az 2300- 2400 olacaktır. Umarım bulursunuz

• 3g özellikli macbook var mı bilmiyorum. Ama eğer varsa, yurt dışı cihazların kayıt altına alınması gerektiğini unutmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekarpatx

3g özellikli macbook var mı bilmiyorum. Ama eğer varsa, yurt dışı cihazların kayıt altına alınması gerektiğini unutmayın

Evet ama olursa 3G IMEI sini kayıt ettirebiliriz sorun olmaz.
  • Hiç duymamıştım ama netten de araştırdım. Macbook airlerde 3g özelliği yok. iPadlerde var

• elimde almanyadan alınma macbook air var i5 4 gb ram 128 gb ssd 13.3 inç ekran cihazı 15 gündür kullanıyorum sıkıntısı yok yalnız mac alışamadım o yüzden satıyorum.faturası full kutu duruyor şarj aletinin üzerindeki jelatini bile var istediğim fiyat 2350 tl malatyadayım varsa tanıdık elden teslim ederim yoksa ptt kargo kapıda ödeme gönderirim masraf ve kargoya karışmam eğer olumlu olursa burdayım.sanalpazar üzerinde de satış olabilir.
  • Macbook air 13" (late 2010) ultimate olarak adlandırılan bu serideki en yüksek konfigurasyonlu modeli air'ımı satıyorum.
    kutusu, kurulum usb stick, belgeleri, magsafe adaptörü, california apple store fişi eksiksiz olarak duruyor.
    ürünü kasım 2010 sonu gibi california apple'dan özel olarak aldım. normal satılan modellerinde 1.86 ghz lik işlemci kullanıyorlar. customize aldım. o günden beri hep evimde kullandım. ürün tertemizdir. en ufak kılcal çizik dahi yoktur.

ürünün özelliklerini kısaca yazayım:

- 2.13 ghz core 2 duo
    - 4 gb ddr3 ram
    - 256 gb SSD
    - nvidia geforce 320m 256 mb
    - 1440 x 900 (13 inç) yüksek çözünürlük

2000 TL. İlgilenirsen mesaj at.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-2012-macbook-air-13-inc-corei5-128-ssd-79405173/detay/

Sifir ayarinda subatta alindi seyrek kullanildi kutu fatura full aksesuar 2300 tl

• Fiyatının pazarlığa açık olması gerek dostum. Konuşabiliriz o zaman. Birde tuş aydınlatmalı olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 26 Haziran 2012; 9:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psleda

http://forum.donanimhaber.com/m_63647354/mpage_1/f_/key_//tm.htm#63647354

İlgilenirseniz detayları konuşabiliriz.

Anlaşamadık. Benzer bir cihaz aramaktayım hala ilan güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.