Şimdi Ara

ALINIK LG g5 HiFi plus modülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temiz ve uygun fiyatli bir ürün arıyorum.

Telefonu ikinci telefon için kullanıyorum, ilk telefon olarak v30plus kullanıyorum o nedenle çok ciddi yüksek fiyatlar ödemeyi düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullacağın telefon LG G5 ise belki olabilir, ama başka telefonlar için bu modülü önermiyorum. V30 Plus almadan önce Galaxy Note 4 ile kullanmaya çalıştım ve burnumdan geldi - telefonun şarjı 2 saatin altında gitti, UAPP hariç kullanamadım (Tidal desteği rezaletti ) , o da sürekli sorun çıkardı filan. Burnumdan fitil fitil getirdi meret.

V30 Plus, Fiio M6, Fiio BTR3 ve Hiby R3 ile birlikte ağırlıklı olarak Sony MDR-V6 ( 64 ohm ) ve Beyerdynamic DT770 Pro 80 Ohm kulaklıkları kullanıyorum, in-ear olarak Zero Audio Carbo Tenore, Beoplay H3 ve 1More Quad Driver var - ama in-ear hiç kullanmıyorum desem yeridir.

Parayı denkleştirebilirsen Fiio BTR3 bluetooth DAC al, bence V30 Plus ve HiFi modülden daha iyi ses kalitesi var ve kendi şarjını kullandığı için telefonun şarjını yemiyor. İstersen USB DAC olarak ta kullanabiliyorsun, ama BT LDAC codec sayesinde tatmin edici ses kalitesine sahip olacağından, bu özelliği kullanmaya gerek kalmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.