ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR BAŞTAN SONA OKUYUN.... ÖNCELİK 22' OLMAK ÜZERE 15' - 23' ARASI 2 ADET LCD MONİTÖR LAZIM. NAKİT ALINMAYACAKTIR,TAKAS İLE DÜKKANIMDAKİ BLACKBERRY 8830 VEYA APLLE G4 BİLGİSAYAR VEREREK ALINACAKTIR. BİR TANE DE VERSENİZ TAKASLA ALICAM 2 TANE DE VERSENİZ TAKASLA ALICAM (BENDE BİLMEM NE VAR FİYATI XX LİRA DİYE MESAJ ATMAYIN) ATACAĞINIZ PM'DE ÜRÜNÜN: 1)MARKASINI 2)MODELİNİ 3)KUTU-FATURA-İÇERİK DURUMUNU 4)KOZMETİK DURUMUNU(VARSA SORUNLARINI) 5)UYGUN GÖRDÜĞÜNÜZ FİYATINI 6) TAKASDA SEÇTİĞİNİZ ÜRÜNÜ MUTLAKA BELİRTİNİZ,AKLINDA TUTAMAYAN MADDELERİ KOPYALA YAPIŞTIR BİLE YAPABİLİR ;) BENDE XMARKA LCD VAR DİYE PM ATAN ARKADAŞ ALACAĞI CEVABA DA HAZIR OLSUN KESİNLİKLE :) SONRA EFENDİM NİYE BÖYLE DEMEYE GEREK YOK ;)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık canon 50mm ve 75-300mm lensler Nescafe gold my cofe kahve makinesi sifir 280tl C7 Pro verip mi mix almak istiyorum. SAT/TAK MACBOOK PRO İ5 2.5 / 8GB
quote:Orijinalden alıntı: Blackladox iş başvurusu gibi olmuş maddeler falan :) n'yapiyim hocam düz cümle kurduğumda anlayamayan arkadaşlar oluyor :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık canon 50mm ve 75-300mm lensler Nescafe gold my cofe kahve makinesi sifir 280tl C7 Pro verip mi mix almak istiyorum. SAT/TAK MACBOOK PRO İ5 2.5 / 8GB