Bildirim
alınık kingston 2 gb ddr2 800 mhz ram uygun fiyattan.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
pm -
Elimde 2 adet (ident) 2 gb ddr2 800 ram mevcut, ilgilenirseniz konuşabiliriz. -
http://www.orjinalibizde.com/2GBDDR800VERITECH-2-GB-800-MHz-DDR-II-1288,PR-3031.html
bi bak bakalım, buna bakarsak 2. elde kaça almamız lazım, yada kaça satmalılar arkadaşlarımız.?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 13 Ekim 2011; 18:09:18 > -
beni ilgilendirmez herkes ürününün fiyatını kendisi belirler neden böyle bir soru soruyorsunuz anlam veremedim ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: volcanic78
beni ilgilendirmez herkes ürününün fiyatını kendisi belirler neden böyle bir soru soruyorsunuz anlam veremedim
SENİN GİBİ BENDE 2GB ARIYORUM, AYRICA BENDE 2. EL ÜRÜN SATIYORUM, SIFIR ÜRÜN FİYATINA BAKMADAN FİYAT YAZIYORLAR SÖYLEYİNCE BEN KÖTÜ OLUYORUM, 40 TL ALTINDA SATAN YOK GİBİ , BİRADER SATMAYA NİYETİN VARMI DİYORUM, SAÇMALIYORLAR VS. SONUÇ: KERİZ ARIYORLAR.. -
konuda msjı olan themanyax arkadaş satıyor bi konus istersen 2gb halinde satıyor uygun fiyata. ben alcaktım kredi kartının asgari tutar tarihi geldi tüm parayı mecbur oraya yatırdım şimdi sanal pazar gibi yerden satan arıyorum mecbur :) sen nie almıyorsun dersin diye açıklama gereği hissettim ______________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: brava 34
quote:
beni ilgilendirmez herkes ürününün fiyatını kendisi belirler neden böyle bir soru soruyorsunuz anlam veremedim
SENİN GİBİ BENDE 2GB ARIYORUM, AYRICA BENDE 2. EL ÜRÜN SATIYORUM, SIFIR ÜRÜN FİYATINA BAKMADAN FİYAT YAZIYORLAR SÖYLEYİNCE BEN KÖTÜ OLUYORUM, 40 TL ALTINDA SATAN YOK GİBİ , BİRADER SATMAYA NİYETİN VARMI DİYORUM, SAÇMALIYORLAR VS. SONUÇ: KERİZ ARIYORLAR..
senin attıgın linkteki fiyata göre 25 fln normal sanırım.benm aradıgım ram 0 ı 51 tl buldum en ucuz 35 fln almaya hazırım.diger ramle uyuşmazlık fln olmasın diye illa bunu almak istiyorum benm sorun orda :)______________________________
-
-
kingston lazım teşekkürler ______________________________
-
quote:
quote:
quote:
SENİN GİBİ BENDE 2GB ARIYORUM, AYRICA BENDE 2. EL ÜRÜN SATIYORUM, SIFIR ÜRÜN FİYATINA BAKMADAN FİYAT YAZIYORLAR SÖYLEYİNCE BEN KÖTÜ OLUYORUM, 40 TL ALTINDA SATAN YOK GİBİ , BİRADER SATMAYA NİYETİN VARMI DİYORUM, SAÇMALIYORLAR VS. SONUÇ: KERİZ ARIYORLAR..
senin attıgın linkteki fiyata göre 25 fln normal sanırım.benm aradıgım ram 0 ı 51 tl buldum en ucuz 35 fln almaya hazırım.diger ramle uyuşmazlık fln olmasın diye illa bunu almak istiyorum benm sorun orda :)
hımmm anladım, nokta atışı seninki kolaygelsin size.
the manyax ın adı agresif ondan fiyat sormadım
satmaya niyeti varmı bi bakayım, teşekkürler.
-
rica ederim ______________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
senin attıgın linkteki fiyata göre 25 fln normal sanırım.benm aradıgım ram 0 ı 51 tl buldum en ucuz 35 fln almaya hazırım.diger ramle uyuşmazlık fln olmasın diye illa bunu almak istiyorum benm sorun orda :)
hımmm anladım, nokta atışı seninki kolaygelsin size.
the manyax ın adı agresif ondan fiyat sormadım
satmaya niyeti varmı bi bakayım, teşekkürler.
Aksine çok uysal biriyimdir, isim gençlik yıllarımdan kalma :)
Elimde 3 adet birbirinin aynı slim boy Kingston ddr2 800 mhz 2 gb ram mevcut. Ramlari bizzat ben kendim sıfırdan aldım. Biraz araştırırsan aynı marka model 55-60 tlden gidiyor ben 35 istedim kram başına hatta 3ünü de alırsan 95'e bırakacağım ve hatta yine pazarlık yapabiliriz. Aklına yatarsa tel numaram 05057070300, ya da siz verin numaranızı ben arayayım.
-
Teklif
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X