Bildirim
Alınık karakter(oyun parasıyla)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
(damla karşıyakalı) istersen 1 m paraya satabilirim
(tayyip erbaş) buda olabilir -
onur kececiler satiliktir -
quote:
Orjinalden alıntı: leonalevis
(damla karşıyakalı) istersen 1 m paraya satabilirim
(tayyip erbaş) buda olabilir
Damla Karşıyakalı için 1 milyon oyun parası mı istiyorsunuz -
onur keçeciler hapiste ama yinede uygun bişey olursa alabilirim..şehir dışına çıkmam lazım p.tesi akşam döneceğim fiyat belirtirsen ona göre düşünebilirim..
damla ve tyyip karakterlerine 1m cok fazla hem kişisel becerileri iyi geliştirilmemiş hemde 100 günü geçkin olmalarına rağmen yetenekleri de gelişmemiş daha iyi karakterler arıyorum..
yinede damla için daha uygun bir fiyat verirsen onuda alabilirim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drummer_me -- 28 Mart 2009; 12:02:39 > -
pm attım kardeş. -
tamam olur yeni bir teklifim var damla k.+adam vukotic = 1m
ayrıca adam v. nin zekasi%100 ve temel böcek bilimi 3yıldız -
Tutku Aktaş 500 k istiyorum ücreti antikayla alıcam -
@drummer_me
Özel Mesaj attım size, bakarsanız sevinirim. -
ben onur kececilere 1.5m istiorum aslinda 1m ediordu dier karakterlere toplami 1m ediyorsa bu 1,5 edr :)
pm aticam ordan konusalim -
Özay Güzel bakabilirsin... -
beste, şairlik yetenekleri 5 veya 5+ olan, müzik becerisi ve zekası mükemmel olan, öğretmenlik ve pedagojisi 5 veya 5+ olan karakter arıyorum... bayan erkek farketmez. vip olup olmaması,günü, başarı puanları da önemli değil... Pm atın lütfen... -
arkadaşlar karakterler alındı ilginiz için teşekkür ederim..
artık büyük yaşta cocuk arıyorum:)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X