Şimdi Ara

ALINIK İZMİR İÇİ İPHONE 4 veya SONY XPERİA S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar aradığım ürünler 2. el faturalı garantili olucak... ve İZMİR İÇİ KREDİ KARTI İLE ALIŞVERİŞ OLURSA SÜPER OLUR.......PİYASA BELLİ FİYATLARDA UÇMAZSANIZ SEVİNİRİM...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal -- 26 Eylül 2012; 23:01:42 >

• pm fırlattım
  • İPHONE 4 veya XPERİA S .YURT İÇİ GARANTİLİ OLUCAK GENPA veya KVK... SIFIRDA OLABİLİR FİYATI UÇUK OLMAZ İSE :) SAYGILAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maresal -- 26 Eylül 2012; 23:03:24 >
  • Size bir mesaj bıraktım. İPHONE 5 bildiginiz üzere bekleniyor. Halen telefon almamış olursanız o zamana kadar bende 5 e gecmek icin satacam. Kız arkadaşımın dayısı almıştı. Japon Gsm Center Avea çıkışlı teleservice garantili. Mayıs 2012 alınma. Su an icin kılcal çizik bile yok cihaz öylece yatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abarisa -- 26 Eylül 2012; 23:30:38 >
  • İzmirden görülebilecek
    yurt dışı kendi pasaportum kayıtlı 16gb siyah full kutusu özellikle kullanılmamış kulaklığı duran şarjı yerinde(kesinlikle çok iyi), hiçbir sorunu olmayan 1,5 yıllık cihaz 900tl.. pm yoluyla izmirin her yerinde gösterebilirim.
    edit: simfree ve ios6.0 kurulu..
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abarisa -- 26 Eylül 2012; 23:30:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.