Şimdi Ara

ALINIK ipod touch / SATILIK clix 2 4gb (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar aşağı yukarı 2 ay kadar önce almış olduğum iriver clix 2 4 gb'ımı 180 YTL'ye satmak istiyorum.

Özellikleri ve nasıl bir alet olduğu aşağıdaki topicte mevcut.

http://resim.donanimhaber.com/m_20262865/tm.htm

Zaten hiç bir şikayetim yok. Benimki biraz teknoloji merakı bu yüzden de ipod touch alacağım.

Alet sıfır ayarında ekran filmini çıkarmadım, kullanmadığım zamanlarda sürekli yumuşak bir cep telefonu kılıfı içinde çantada taşıdım, tüm aksesuarları kutusunda kulaklığı sadece bir keç poşetinden çıkardım, 3 -5 dk dinledim tekrar poşetine kaldırdım. Full kutulu yurtdışı aldığım için uluslararası garanti mevcut.

Aletin yanında ayrıca aşağıda resmini verdiğim kendi orjinal hoparlörünüde vereceğim.

Kendi resmini koymuyorum çünkü dediğim gibi sıfır ayarında

hem hoparlör, hem iriver clix 2 full kutulu ve sıfır ayarında, hoparlör sadece bir kere çalışıyor mu diye çalıştırdım ilk aldığımda.

İlgilenen arkadaşlar sıfır ile arasında hiç bir fark yok.

ALINIK IPOD TOUCH

Ankaradan alınık 8 gb veya 16 gb sıfır veya çok temiz ipod touch arıyorum. Kesinlikle ankara olacak ve çok temiz olacak. Ayrıca bugüne kadar heralde 60'a yakın alış verişim oldu, hiç birinde sorun yaşamadım, para önemli değil, sorun, sıkıntı olmasın yeter.

Ayrıca takasda olabilir, clix'in takas fiyatıda aynı, ufak bir pazarlık olabilir, maksat sünnet yerini bulsun ama zaten fiatı uygun tuttum tüccar değilim. Birde arkadaşlar jailbreak davası yüzünden özellikle ilk jenerasyon arıyorum.

Selamlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıspanak -- 7 Ekim 2008; 5:29:27 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm atıldı
  • cevapladım ve ilanı düzenledim, jailbreak olayı sebebiyle özellikle ilk jenerasyon olursa iyi olur.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Ipod Touch
    15 yıl önce açıldı
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.