Şimdi Ara

Alınık IPOD Touch 4G 8 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teklifleri PM yoluyla bekliyorum. Bütçem max. 250 TL'dir. (Nakit alacağım)
    İstanbul içi alışveriş önceliklidir.
    Diğer cihazlarla ilgilenmiyorum.

Teşekkürler
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 17 Ekim 2012; 23:44:04 >

• yok hocam ölmüş forum .. millet 350 tl den aşaa bırakmıyor bende açtım ilan yanaşan yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosoccer_87

yok hocam ölmüş forum .. millet 350 tl den aşaa bırakmıyor bende açtım ilan yanaşan yok .

Geçen hafta 2 tane vardı takip ettiğim kadarıyla. Satmak isteyen olmazsa zorla alacak halimiz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unfortunately -- 18 Ekim 2012; 17:29:17 >
  • 300 12 taksitle verebilirim yanında maclove koruyucu kapağı, arkası neredeyse tüm ipod touch lar gibi çizik ama mac love çok şık. darbe vs kesinlikle yok ve problemsiz. iphone kutusunda gönderebilirim. şarj aleti kablosu kitapçıkları vs eksiksiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ram4o

300 12 taksitle verebilirim yanında maclove koruyucu kapağı, arkası neredeyse tüm ipod touch lar gibi çizik ama mac love çok şık. darbe vs kesinlikle yok ve problemsiz. iphone kutusunda gönderebilirim. şarj aleti kablosu kitapçıkları vs eksiksiz.

Şu an teknosada sıfırı 399 TL zaten
  • Şuan bu fiyatlara satmayanlar ilerde pişman olacaklar.5. nesiller piyasa da yayılmaya başlasın bu fiyatları da mumla ararlar
  • bekleyin bence alım yapmayın 350ye 4g satmaya calısıyorlar 5g gelsin 4g nin fiyatları 200e düşecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 300e sıfır veriyorum. düşünen pm atsın. bedavadan biraz pahalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

300e sıfır veriyorum. düşünen pm atsın. bedavadan biraz pahalı

330 değilmiydi dostum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosoccer_87

quote:

Orijinalden alıntı: anvil

300e sıfır veriyorum. düşünen pm atsın. bedavadan biraz pahalı

330 değilmiydi dostum ?

330 sanalpazardaki kesintili fiyatıydı. 300 nakit fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ameka

Şuan bu fiyatlara satmayanlar ilerde pişman olacaklar.5. nesiller piyasa da yayılmaya başlasın bu fiyatları da mumla ararlar

valla ipod touch 5 299 dolar o da 540 tl yapar biraz pahalı arada 240 tl var o fiyata tr den 2.el ipad alınır az bişey daha eklenip.2.el ipodlar 250 tl den aşağı vermeyen arkadaşlara mesaj attın ilanı gösterdim sonuç 250 diyolar inmiyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.