Şimdi Ara

ALINIK İPHONE 6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Alınık Apple #Aksesuar
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alınık iphone 6s tercihen beyaz renk,sanalpazar-GG-sahibinden üzerinden ilan açarak satacak varsa,çiziksiz ve hatasız alınır.
    2400'ye kadar bütçem var.

GG'de 43 işlemim,Sahibinden'DE 81 GET işlemim vardır,bunların içinde sorunlu alışverişim yoktur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizigen -- 2 Mart 2016; 0:43:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sanalpazar üzerinden alınca ne olacak? Taksit olmuyor malum. Referansınız da yok , burda sanalpazardan ürün alma şansınız yok gibi. Referansı olmayan birine neden sanalpazar açılmaz, alır cihazı değiştirir ekranını yollar geri, uğraş dur, alır içine çin iphone koyar geri yollar yine uğraş dur. Yani no referans no güven. Siz belki dünyanın en temiz insanınızdır ama bunu birilerinin teyid etmesi gerekiyor :) Kolay gelsin.
  • Sanalpazar üzerinden gene bu forum aracılığı ile G2 almıştım,arkadaş elektronik diye ilan açmıştı ve 9 taksitle almıştım.Gene referansım ''yoktu''..Yani herkes sizin kadar ''evhamlı'' olmuyor hocam.
    Gereksiz yorum diye sürekli okuyorum ilanlarda,sizin bu yaptığınız bu olsa gerek.Hayret bu kadar eski bir üyenin böyle gereksiz yorum yapmasını yadırgadım doğrusu.

• Bu arada sahibinden.com ve GG'deki profillerimde yeterince referansım mevcut.

• cihaz aldım konu kapanabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.