Şimdi Ara

ALINIK- İPHONE 5 beyaz 16GB (SİMFREE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 5 beyaz 16 gb simfree olmak koşuluyla almak ıstıyorum...Kredi Kartına Taksitle alıcam 2000-2200 arası teklifleri beklıyorum!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ben sanmıyorum şu tarihte o fiyata teklif gelsin
  • Bi kaç ilana baktım yaklaşık fiyatlar aslında ama ben acmış olayımda belki gelir :)

• Yav arkadaslar allah icin biri bana akil versin bu satanlarmi alanlarmi kafayi yedi..bu fiyata 2000 den fazla sahibinden 2.5 milyar istiyorlar bu alete.ula kiran mi girdi bu lanete su anda amerikada 699 dolar avrupada taxi dusunce 600 euro civari zikkim..ne olduda millet ucuyor..yesil pasaportum var almanya git gel 6 saat surer uygun bilette bulunca kaca gelecek bu zikkim...bu kadar firsatci olmamak lazim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abd unlocked fiyatı 649 dolar. vergisiz almak istiyorsanız vergisi düşük bir yerdn aln vergi ödemeyin!
  • 1799 bi arkadaş ön sipariş alıyordu. ne oldu o arkadaşa tırt mı çıktı acaba
  • Baktımda o arkadaşı bulamadım hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar su an almanya dayim ve apple store da adamlar sira numarasi kurasi cekiyor, millet 900€ ya kadar veriyor burda , ama bizim millet saniyorki adam elini kolunu sallaya sallaya gidip telefonu aliyor store dan getiriyor rahatlikla satiyor, yok oyle bir sey. benim telefoncu akrabalarim var onlar kendilerine bile alamadi su an, ama ben donuste 2 tane alcam birini satcam insallah, artik kaca patliycagini bilmiyorum bile :D
  • ayrica suan yurtdisindada telefon olmadigi icin bi kac hafta cok fazla iphone satan bulamazsiniz yurtdisindan gelen diye dusunuorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The analyzer

arkadaslar su an almanya dayim ve apple store da adamlar sira numarasi kurasi cekiyor, millet 900€ ya kadar veriyor burda , ama bizim millet saniyorki adam elini kolunu sallaya sallaya gidip telefonu aliyor store dan getiriyor rahatlikla satiyor, yok oyle bir sey. benim telefoncu akrabalarim var onlar kendilerine bile alamadi su an, ama ben donuste 2 tane alcam birini satcam insallah, artik kaca patliycagini bilmiyorum bile :D

amerikadan bir iphone 5 saticisi olarak size katiliyorum
    gunlerce sabahladigimi biliyorum iki telefon alabilmek icin,
    o kadar basit degil arkadaslar gir dukkana al telefonu gonder sat.
    su anda amerikada bile iphone 5 ler hala karaborsa durumda satilmaktadir.
  • Iphone 5 32 gb beyaz var elimizde barselona Apple Store dan alınma sıfır kutusunda. Dileyen varsa getirebilirim. İlgilenen pm atabilir.
    Bu arada Avrupa da telefon yok kura ile satılıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.