hocam 1-2 hafta önce 4 tane iphone 5 alcam diye ilanınız vardı. o ilanda belirttiğiniz fiyattan bırakırım diye sizinle pm'leşmiştik. oyalayıcı cevaplar atıp duruyordunuz. sonradan da nezaketen de olsa ben almaktan vazgeçtim dememiştiniz sadece cevap vermeyi kesmiştiniz, ayıp etmiştiniz. yine de iyi alışverişler...
dilediğiniz özellikte 3 cihaz için pm attım...
satacak arkadaslarin bilgisi olsun diye yaziyorum. iphone 4s ilk ciktiginda ilan acmistim amerikadan getirebilirim diye.
visor nikli sahista ozelden yazarak 2 gun boyunca pazarlik yapti ilanda pazarlik yoktur yazmama ragmen.. neyse sonunda 10-20 liranin lafi olmaz diyerek istedigi fiyattan anlastik.
yine ilanda ve ozelde belirtmistim $100 citibank kapora kalanida elden teslimatta verilecegi seklinde. buna ragmen pazarlik bittikten 2 gun sonra tekrar bana msj atip anlastigimiz fiyattan tekrar ek bi indirim istedi
ustunede elden teslim almak istemedigini kaporada yatirmayacagini, ben turkiyeye gelince telefonu once onun adresine gondermemi sonra kendinin bankaya parayi yatiracagini yazdi apple store dan alinmis faturali jelatinli iphone 4s ten bahsediyoruz
neyse ben yine gelmeden alici bulup forumdan baska arkadasa sattim telefonu ama bosu bosuna benimle gunlerce pazarlik yapip sonra verdigi sozleri tek tek yiyerek vakit kaybettiren bi sahis ile alisveris yapacaklar bunuda goz onunde bulundursun