Şimdi Ara

Alınık iPhone 4S Sıfır Genpa Garantili - İstanbul - Peşin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kapali kutu siyah 4S ariyorum, 16 GB yeterli. Genpa garantili ve faturali olsun. 1500 lira nakit verebilirim. Elden teslim İstanbul, diger illere önce cihaz sonra ücret olabilir yada anlasiriz bir sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar referanslı insan varken neden önce cihaz taraftarısınız başka türlü sağlam referanslarınızmı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Developer]

o kadar referanslı insan varken neden önce cihaz taraftarısınız başka türlü sağlam referanslarınızmı var ?

Sen burdaki referanslara güveniyormusun dostum ? Diyelimki parayı gönderdik adam kayboldu, burdaki referansından yasal olarak ücreti isteme hakkın varmı ? Yok, neden durduk yere uğraşalım şimdi.. Zaten bir şekilde anlaşırız demiştim, ücretin bir kısmınıda gönderirim, olmadı satıcı gelsin elden versin telefonu..

• İnsanlara çamur atmak kolay birşey değildir.Tamam belki haklısınız forumda dolandırıcı insanda çok ama herkezi lekelemek doğru değil.Hayırlı alışverişler dilerim.Size tavsiyem 2. elci bir telefoncudan alabilirsiniz istediğiniz ürünü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan314

İnsanlara çamur atmak kolay birşey değildir.Tamam belki haklısınız forumda dolandırıcı insanda çok ama herkezi lekelemek doğru değil.Hayırlı alışverişler dilerim.Size tavsiyem 2. elci bir telefoncudan alabilirsiniz istediğiniz ürünü...

Kime çamur atmışım kardeşim ? kimseyi lekelediğim de yok.. Ben forum referansına güvenerek ücreti yüksek bir alışveriş yapmam.. bir şekilde anlaşırız dediğim, ya ben ücretin bir kısmını yollarım cihaz gelir, kalanını yollarım yada güvenli e-ticaret şeklinde alışveriş yapılır, o da yoksa gelir elden teslim eder..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.