Şimdi Ara

ALINIK iPad Mini 16GB Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Apple iPad #iPad Mini Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iPad mini alacagim. Detaylari asagida yaziyorum. Uyn arkadas olursa islem alisverisi yapariz.

1. 16gb Wifi olacak. 3G ihtiyacin yok.
    2. Cihaz yurt disi veya TR olabilir.
    3. Cihazda ozellikle ekranda cizik, kirik istemiyorum. Kasada kullanimdan kaynakli cizikler olabilir.
    4. Sadece cihaz istiyorum. Kilif vs. ekstralari cikartarak verecegim fiyata dusebilirseniz benim icin daha iyi.
    5. Ankarada elden alisveris yapabilirim. Ankara disi referansi iyi uyelere ucreti onden gonderirim. Forumdaki yeni arkadaslar
    ile de telefon vb. iletisime gectikten sonra onlara da ucreti onden gonderirim.

Butcem cihaz icin 400tl. Illa yanindaki kilifi da vericem diyorsaniz 425tlye cikabilirim. Normalde klavye kilif ile kullanilacak.

Notlar:
    --------
    1- Bu paraya bulursan 7 tane de bana gonder diyecek arkadaslar bu postlariniz baslattigim konuyu yukarida tutmaktan baska
    bir ise yaramayacaktir. Bu tarz post ve pmlere cevap verilmeyecektir.

2- Ihtiyacim sadece 16 gb wifi bundan dolayi satistaki daha yuksek kapasiteli ve/veya 3gli cihazlar icin link vermenize gerek yok.

3- Simdi kalkip da su kartla bu kopunla o siteden bu kadara aliyorum demeyecegim. DH forumda genelde 500tlye ilanlar goruyorum. Ben sifirini 525tlye
    alabiliyorum. Amacim temiz ve uygun fiyatli ikinci el almak. Benim butcem ve sartlarim bunlardir. Elinde cihaz olan ve uyan arkadaslar
    ile haberlesip islem yapariz.

Selamlar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.