iPad mini alacagim. Detaylari asagida yaziyorum. Uyn arkadas olursa islem alisverisi yapariz.
1. 16gb Wifi olacak. 3G ihtiyacin yok. 2. Cihaz yurt disi veya TR olabilir. 3. Cihazda ozellikle ekranda cizik, kirik istemiyorum. Kasada kullanimdan kaynakli cizikler olabilir. 4. Sadece cihaz istiyorum. Kilif vs. ekstralari cikartarak verecegim fiyata dusebilirseniz benim icin daha iyi. 5. Ankarada elden alisveris yapabilirim. Ankara disi referansi iyi uyelere ucreti onden gonderirim. Forumdaki yeni arkadaslar ile de telefon vb. iletisime gectikten sonra onlara da ucreti onden gonderirim.
Butcem cihaz icin 400tl. Illa yanindaki kilifi da vericem diyorsaniz 425tlye cikabilirim. Normalde klavye kilif ile kullanilacak.
Notlar: -------- 1- Bu paraya bulursan 7 tane de bana gonder diyecek arkadaslar bu postlariniz baslattigim konuyu yukarida tutmaktan baska bir ise yaramayacaktir. Bu tarz post ve pmlere cevap verilmeyecektir.
2- Ihtiyacim sadece 16 gb wifi bundan dolayi satistaki daha yuksek kapasiteli ve/veya 3gli cihazlar icin link vermenize gerek yok.
3- Simdi kalkip da su kartla bu kopunla o siteden bu kadara aliyorum demeyecegim. DH forumda genelde 500tlye ilanlar goruyorum. Ben sifirini 525tlye alabiliyorum. Amacim temiz ve uygun fiyatli ikinci el almak. Benim butcem ve sartlarim bunlardir. Elinde cihaz olan ve uyan arkadaslar ile haberlesip islem yapariz.
Selamlar.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.