Şimdi Ara

ALINIK. İNTEL Q9650 İŞLEMCİ ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki işlemciyi arıyorum. Overlock yapılmamış ve fazla hırpalanmamış işlemciler tercihimdir. Ankara içi elden alışveriş tercih ediyorum. Ankara dışı referansı olan üyelerden de alabilirim. En fazla verebileceğim rakam 220 TL. İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula2000 -- 27 Eylül 2014; 8:56:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• düşürseniz q9400 elimde mevcut overlock yapılmamıştır.temiz
  • Bir ara bende aradım karşıma böyle tipler çıktı. 1500 e gidip 4770 8gb 2gb 1tb sıfır bilgisayar aldım. Sana bol şans. Hakkettiği kadar fiyatı zaten veriyorsun.
  • şu işlemciye 250-300 lira isteyenlere ayar olmamak mümkün değil..

buna 300 vermek yerine üzerine 100-150 daha eklenip i5 alınır yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ydn06 -- 23 Eylül 2014; 16:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

şu işlemciye 250-300 lira isteyenlere ayar olmamak mümkün değil..

buna 300 vermek yerine üzerine 100-150 daha eklenip i5 alınır yahu

Hatırlıyorum bu forumda i7 işlemci ve anakartı 500 liradan satan olmuştu. 1 tane 2 tane de değil 7-8 set satmıştı. 100-150 daha koyup 3. nesil i5 işlemciyi anakartıyla almakta mümkün.
  • Antor kullanıcısına yanıt
    haklısınız, ki üstelik ben sıfır i5 almaktan bahsetmiştim. ancak 450-500 liraya ikinci el i5 cpu ve uyumlu anakart bulabilmek de mümkün. yine de satıcıların fikirlerine saygı duymak gerekiyor..
  • Yorum ve önerileriniz çok teşekkür ederim. Yalnız yeni nesil İ5 işlemci ve buna uygun düzgün bir anakart almaya kalksam en az 500 TL vermem gerekiyor. Kaldıki bendeki ddr2 ramlerin bu sistemle nasıl bir performans verir buda ayrı bir soru işareti. Bendeki anakart ve işlemciyi satsam 200 TL anca eder. Şu an 300 TL verecek param yok. Ancak bendeki E8400'ü satıp veya takaslayıp üzerine en fazla 175 TL para verebilirim. 1 yıl sonrada upgrade ederim diye düşünüyorum. Maddi imkanım olsa zaten hiç durmam yeni sistem toplarım. Herkese iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Q9650 775 pin işlemci
    7 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba;
    elimde istediğin işlemci var mevcut ilgilenirseniz özelden yazarsınız ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.