Şimdi Ara

Alınık İcloudlu, anakart arızalı ya da parça niyetine satılık iphone4s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir Renk #Siyah Model #iPhone 4S Kapasite #16 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık İcloudlu, anakart arızalı ya da parça niyetine satılık iphone4s
    Merhaba forumdaşlar,

Hala ios 6'da kullandığım, iphone 4s'im motosikletten fırladı bayır aşağı baya bi sürüklendi, ekranı ahizesi ön kamerası ve arka kamerasının mikrofonu çalışmaz oldu.

Parça toplamaya kalksam hem bi servet bağlayacağım hem de toplamakla uğraşacağım hele ki toplamak için vakit bulamazsam gangster bir telefoncuya verip servetimi bağlamak istemiyorum. icloudlu iphone 4s piyasası anladığım kadarıyla 150 lira civarlarında dolanıyor eğer elinizde bu şekilde bir telefon varsa ve parçaları sağlamsa telefonu alabilirim.

Forumdan ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Balıkesir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İcloud lu ip4s anakart satılıyordu.

40 TL , DH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    anakart değil telefon lazım benim anakartım sağlam kasa paramparça teşekkür ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberforth

anakart değil telefon lazım benim anakartım sağlam kasa paramparça teşekkür ettim

TR sağlam 4s anakart arayanda var DH 'de.

Bende sıfır gibi İphone 4 var İCLOUD'lu bir türlü satamadım.

Anakartı satarsan sağlam beyaz 16gb 4S var ( İos 5.1.1 )

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    150 tlden fazla vermek istemiyorum telefonu anneme devredeceğim ip4e 4s anakartı oturuyor muydu hatırlamıyorum siz telefon için ne kadar istiyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Aberforth

150 tlden fazla vermek istemiyorum telefonu anneme devredeceğim ip4e 4s anakartı oturuyor muydu hatırlamıyorum siz telefon için ne kadar istiyorsunuz ?

4 için riskli. hatta arkadaş var telefoncu. direk sat uğraşma dedi.

İp4s ' ide İOS 5.1.1 diye tutuyorum

• Aberforth kullanıcısına yanıt
    Merhaba dostum sana özelden mesaj attım ama cevap alamadım işin doğrusu bende anakart arıyordum icloudlu 4s im var sen anakartını satmak istersen ben alabilirim eğer istemezsen benim 4s yıl olmuş 2016_2017 ye 1 ay kaldı ve sanki fabrikadan dün çıkma gibi temiz ve Orjinal piyasada bulamayacağın bir 4s sıfırdan farksızdır tornavida degmemiş görünce bunu anlayacaksın eğer anakartını satmak istemezsen senin anakartını takalım kullan 150 ye veririm sana işlemi birlikte yapalım ben takarım anakartını kendi cihazıma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.