Şimdi Ara

<=[[[ALINIK]]]=> I-TOUCH 4G 32GB veya 64GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece ipod touch'ını satmak isteyen olursa diye başlık oluşturma gereği duydum... Birkaç ufak şartım var, onun dışında sadece ipod touch istiyorum hiçbir aksesuarını istemiyorum.

* ipod touch ekranda en ufak çizik olmasın. Arka kısım isterse TR fiziki haritası gibi olsa da olur.

* Her donanım, sorunsuz çalışıyorsa olsun. Vuruk, kırık, ezik vs. olmasın. Yere düşmüş olmasın.

* Garanti vs. durumu TR sınırları içinde olmalı, isterse garanti de parça değişimi vs. de olabilir, ama yeterki TR'den garantili olsun. Fatura olmaksızın garantiden yararlanılabilsin...

* En üstte de belirttiğim gibi hiç bir aksesuar istemiyorum...

Eğer bu haliyle satmak isteyen olursa lütfen bana pm den fiyatla birlikte ulaşsın... Cihazı kendim kullanmak için istiyorum , başka birine satmaya çalışmak için fiyat araştırması yapmıyorum veya ürünü ucuza kapatmaya çalışmıyorum...

yada elinde 64gb veya 32gb Logic Board (anakart) olanda bana fiyatla birlikte ulaşabilir...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• logic board olup olmadıgını nasıl anlayacagız ve logıc boardun avantajı nedır anlatabılır mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

logic board olup olmadıgını nasıl anlayacagız ve logıc boardun avantajı nedır anlatabılır mısınız?

logic board denilen kısım en önemli parçalardan biri durumunda ,,, cihazın memory chip (hafıza kartı) , battery (pil), gyroscope (accelerometer da denilen yer çekimi sensörü) parçaları logic board (anakart) üzerine montelidir ve işletim sistemi (ios 5.XXXX veya 4.XXXX) memory chip içinde yüklü gelir. Yani logic board da yan sanayi diye bişi yoktur. Eğer logic board 8gb lık modelden sökülüyorsa dahili 8gb lık hafıza kartı vardır. 32gb için 32gb hafıza, 64gb için 64gb hafıza vardır. Tüm modellerin kartları büyüklük ve donanımsal olarak birbirine uyumludur.

Eğer anakart değişip değişmediğini veya tamir görüp görmediği anlamak isteniyorsa cihazın arka kapağı veya orjinal diye bahsedilen kutusu üzerindeki seri numaraları , Ayarlar/Genel/Hakkında kısmındaki seri no ile aynı olduğu kontrol edilebilir. Farklı ise zaten cihazın anakartı değişmiş demektir. Yani içi açılmış ve hatta belki de yan sanayi kamera, mikrofon veya hoparlör de takılmış olabilir... Dış ekran (digitizer) veya iç ekran (LCD Display) kırılmış olsa yan sanayi alırdım, ancak logic board (anakart) yanmış olduğu için zorunlu ve en yüksek bedelli olarak (yine 64 gb istiyorsam) yaptırmak zorundayım. O da 32gb 4G 2. el ile aynı fiyata tekabül ediyor... 32gb da takılabilir ama 32gb hafıza yüklü olacak, o da zaten sıfır 8gb ile aybnı fiyata geliyor... 8gb lık cihaz olacağına hiç kullanma daha iyi gibi bir durum söz konusu, sonuçta kamera var, çekim yapsam 1 saatlik pat diye dolacak. YAni işim yaş,,, O yüzden 32gb 2. el TR garantili cihaz almak istiyorum, satan varsa fiyat konuşulur, ,,,

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: KeShhh®

quote:

Orijinalden alıntı: pudinkk

logic board olup olmadıgını nasıl anlayacagız ve logıc boardun avantajı nedır anlatabılır mısınız?

logic board denilen kısım en önemli parçalardan biri durumunda ,,, cihazın memory chip (hafıza kartı) , battery (pil), gyroscope (accelerometer da denilen yer çekimi sensörü) parçaları logic board (anakart) üzerine montelidir ve işletim sistemi (ios 5.XXXX veya 4.XXXX) memory chip içinde yüklü gelir. Yani logic board da yan sanayi diye bişi yoktur. Eğer logic board 8gb lık modelden sökülüyorsa dahili 8gb lık hafıza kartı vardır. 32gb için 32gb hafıza, 64gb için 64gb hafıza vardır. Tüm modellerin kartları büyüklük ve donanımsal olarak birbirine uyumludur.

Eğer anakart değişip değişmediğini veya tamir görüp görmediği anlamak isteniyorsa cihazın arka kapağı veya orjinal diye bahsedilen kutusu üzerindeki seri numaraları , Ayarlar/Genel/Hakkında kısmındaki seri no ile aynı olduğu kontrol edilebilir. Farklı ise zaten cihazın anakartı değişmiş demektir. Yani içi açılmış ve hatta belki de yan sanayi kamera, mikrofon veya hoparlör de takılmış olabilir... Dış ekran (digitizer) veya iç ekran (LCD Display) kırılmış olsa yan sanayi alırdım, ancak logic board (anakart) yanmış olduğu için zorunlu ve en yüksek bedelli olarak (yine 64 gb istiyorsam) yaptırmak zorundayım. O da 32gb 4G 2. el ile aynı fiyata tekabül ediyor... 32gb da takılabilir ama 32gb hafıza yüklü olacak, o da zaten sıfır 8gb ile aybnı fiyata geliyor... 8gb lık cihaz olacağına hiç kullanma daha iyi gibi bir durum söz konusu, sonuçta kamera var, çekim yapsam 1 saatlik pat diye dolacak. YAni işim yaş,,, O yüzden 32gb 2. el TR garantili cihaz almak istiyorum, satan varsa fiyat konuşulur, ,,,

Yazının son bölümünde hesaplamaları okurken anakarti yakıyordum neyseki bir bardak su ile yırttık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.