Şimdi Ara

ALINIK İ-PHONE 8 GB izmir elden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar iyi gunler hayranı oldugum telefon olan i-phone almak istoyrum elimde takdasa deger teknosa faturali çok temiz n91 4gb var nakıtde eklıyebılırım uzerlerıne ilgilenen arkadaslar pm atarlarsa sevinirim hepinize iyi günler okudugunuz için tşk ederim ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter88 -- 19 Ağustos 2008; 12:59:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Dostum ben Çankayadan telefoncudan yaklaşık 2 ay önce iphone 8 GB almıştım ikinci el ama görsen sıfırdan farksızdı yani üstüne jelatin koysa sıfır diye satardı okadar temizdi ..700 YTL nakite almıştım..şuan kaça bulursun bilmiyorum ama bi araştır..
    ..Ama oradaki heryere gir çık ve çok sıkı pazarlık et..Banada önce 900 YTL demişti sonra 700 e anlaşmıştık :)
  • sagol kardeş

• ben de izmrdeim ben de iphone arıyorum???

cankayayı bend e dolastım az cok elinde olanlar cok faiş fiyatlar istiolar birinde wardı 8 gb 1. nesil 2. el sıfır gibi temizdi ama 1200 ytl istedi pazarlık yok dio
    birinde yien 8 gb normaldi alet 1.nesil 900 e indi son dio
    bi yerdede 8 gblara 950 dio inmio
    hepsinin ortak düşüncesi fiyat bu bulabilirsen al piyasada ürün yok ztn şeklinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcem54 -- 17 Ağustos 2008; 16:47:56 >
  • Bende alıcam inşallah herkes çok met ediyor bu iphone'u :):)
  • teklifleri bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter88 -- 19 Ağustos 2008; 12:57:43 >

• Uçmuş o zaman bu çankayadaki telefoncular yahu..vallahi ben birkaç ay önce 700 ytl ye aldım..bu hafta ineceğim çankayaya yine aldıgım yerede uğrayıp bi bakayım varmı başka fiyat ne..ama o paralar hayatta verilmez bu alete tamam iyi güzel hoş ama o para çok sıfırı yurt dışı satış fiyatı 399 dolar zaten yanılmıyorsam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.