Şimdi Ara

ALINIK HTC ONE ---SADECE İZMİR LÜTFEN ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://forum.donanimhaber.com/m_85562653/f_//tm.htm#85562653 ilanımdaki cihaz ile takas olacak yada aşağıdaki şartları karşılayacak cihazı olanlar lütfen iletişime geçsin lütfen ;

- Cihaz kesinlikle türkiye cihazı olmalı ( yurtdışı cihazları tercih etmiyorum )
    - Tercihen KVK garantili olması daha iyi olacaktır.
    - Tercihen siyah, kırmızı , mavi renk olması iyi olacaktır.( daha önce kullandığım iki adet metalik gri renkti çünkü )
    - Cihaz kesinlikle çiziksiz ve full kutu olmalıdır. ( buna kılcak çizik dahil ..görünmeyen ufak çizik var vs bu tarz mesajlar ile gelmeyin lütfen cevap vermem)
    - Cihazın varsa detaylı görsellerini temin etmenizi rica ediyorum
    - Belirttim ama cihaz ve belgeleri ( fatura , garanti vs ) full olmalı ...yok kulaklığı yok vs bu mesajları da istemiyorum arkadaşlar boşuna birbirimiz yormayalım

- Cihaz elden teslim alınacaktır ve ödemesi cihaz beğenilmesi durumunda canlı para direk elden verilecektir...

Ödeyebileceğim miktar 1250 TL'dir. Belirttiğim gibi cihazı beğenmem durumunda direk elden parayı elinize sayarım yoksa iki tarafta birbirini yormasın...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz kronik yorgun arkadaş tarafından temin edilmiştir hayırlısı olması dileğiyle

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Mi Note 3
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.