Şimdi Ara

Alınık HTC One (M8) for Windows

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara içi elden görerek elden teslim alabileceğim imei yada pasaport kayıtlı temiz HTC One (M8) for Windows telefon arıyorum.HTC One M8 Harman/Kardon Edition ile Takas yada Nakit Parayla almak istiyorum.fiyat uygun olursa nakit parayla almak tercihimdir.Uçuk Fiyatlarla kimse gelmesin.türkiye garantili ikinci el htc one m8 ler bile 1000 1200 tl. ye var.yani verebileceğim maksimum para 1000 1200 arası.
     Alınık HTC One (M8) for Windows
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murattari -- 28 Nisan 2015; 14:13:21 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• murattari kullanıcısına yanıt
    800 liraya m8 mi arıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimonski

800 liraya m8 mi arıyorsun

800 liraya dedimmi ben orada hiç ? alkol felan mı aldın hocam.ben sadece orada söylemeye çalıştığım şey normal m8 lerin fiyatı belli 1300 1500 felan demesin kimse dedim.

• murattari kullanıcısına yanıt
    garantili türkiye kayıtlı htc one lar 1000 lira demişsin yukarda ben pasaport imei kayıtlı arıyorum demişsin yurtiçi garantili cihaz 1000 lira ise senin mantığına göre aradığın imei kayıtlı cihazda 800 eder bence sen alkol alıyorsun
  • M8 garantili 1100 liraya bulunuyorken, garantisiz m8e 1000 liradan fazla vermek akıl karı değil tabii para çoksa bişi diyemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biktimmk B kullanıcısına yanıt
    parası çok olanın 2. elle ne işi var ölücüler burda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 28 Nisan 2015; 20:03:17 >
  • Yurtdışından gelen cihaza 1000 lira veya kayıtsızsa 800 vermek ölücülük değil. Cihazın sıfırı 1750 lira sanırım şu an. 1200 lira gidip yurtdışı cihaza vermek sıkıntı. Bi kere altın değil şey değil. Sıkılan varsa satar, giderde 1500 e satamaz aylarca kullandığı cihazı şu an.

Şu an ederi 1200 tl garantili o da adam gibi ise. Aldıysan yüksek fiyata satmayacaksın kullanacaksın. Satacağın zamanda milleti ölücülükle suçlayamazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK HTC ONE X BEYAZ
    10 yıl önce açıldı
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bende m9 var hurdacılarla ilgilenmem aslında ama gözüme çarptı eğlenin gençler dövüşmeyin 300-500 lira için hurdacılarıda severim aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 28 Nisan 2015; 21:40:24 >

• 1. Buraya gelip garip yorumlar yapan sensin.
    2. Ben zaten 2. el telefon taraftarı değilim ( ki millet tuvaletin deliğine düşürüp sonra elden çıkarmak için satıyor bu benim aklımdan hiç çıkmaz); ama senin anlamadığın bi nokta var. Adamın aradığı cihaz sadece amerikada bulunuyor. Mecburen 2. El alıcak ve zaten kendiside belirtmiş 1000-1200 olarak (ki çokta iyi teklif yazmış 2. El garantisiz kayıtsız bi cihaz için, 1200 lira aylarca kullanılan bi cihaza vereceğime 500 daha koyar sıfır alırım.adıma faturalı olur ( arkadaşımın m7 si m8 ile değiştirildi ücretsiz ayıplı mal statüsüne girdi m7 bi kaç arızadan sonra)

3. Maalesef apple ürünleri hariç diğer cihazların ikinci elleri hemen değerleri düşüyor, seninde canın sıkılmış buna belli. M9u uzun uzun kullan.
    4. Htc m8 varken m9a 2800 lira para verilmez, standart maaş alanlar için geçerli.
    5. Son olarak üslup öğren telefonla statü yapılmaz. 300-500 çok değerli şuan eğer bi sabancı veya kan emici meslek gruplarına mensup değilsen. Ama m9 var zenginsin gelip ikinci el forumunda takılmanda ilginç .

Burada kimse kimseyi aşağılamaya hakkı yok. Bi urun paketten açıldığından itibaren ikinci eldir ve bu gerçek değişmez.
    Asıl garip olanı cihazı 6-12 ay kullanıp sıfır fiyatına yakın satmaya çalışan arkadaşlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biktimmk -- 29 Nisan 2015; 0:40:04 >

yazını tam olarak okumadım bile ama bi kaç nokta hızlıca bakınca dikkat çekiyor sanal platformda kendine makam arama bazı bilgileri bulmak için kullandığım araçtır sadece internet burda destan yazma işsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 29 Nisan 2015; 0:46:39 >
  • İşsiz ? Ahahhaha zoruna gitti anlaşılan yazdıklarım normalde ben zaten bu tür diyaloglara girmem ama durduk yere gelip öyle şeyler yazarsan illa birileride cevap verir. bişi satarken hep satıcılar haklı değil kardeşim ederi neyse ona satılır.

Hadi iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: biktimmk

Yurtdışından gelen cihaza 1000 lira veya kayıtsızsa 800 vermek ölücülük değil. Cihazın sıfırı 1750 lira sanırım şu an. 1200 lira gidip yurtdışı cihaza vermek sıkıntı. Bi kere altın değil şey değil. Sıkılan varsa satar, giderde 1500 e satamaz aylarca kullandığı cihazı şu an.

Şu an ederi 1200 tl garantili o da adam gibi ise. Aldıysan yüksek fiyata satmayacaksın kullanacaksın. Satacağın zamanda milleti ölücülükle suçlayamazsın.

tebrikler hocam size katılıyorum.aynen sizin gibi düşündüm bende.HTC One M8 Windows un sıfırı 1600 1700 ikinci eli de eder 1100 1200 benimde verebileceğim maximum 1100 1200 temizliğine göre.bazı arkadaşlar anlayamıyor bazı şeyleri.yada ticarete kafası basmıyor o yüzden hocam.1600 tl lik yurt dışı ikinci el cihaza 1600 verecek değiliz ya.

• windows m8 mevcut elımde ısteyen var mı arkadaslar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.