Arkadaşlar selam, Annemlere, tüplü televizyonda altyazılı film izletmek için media player arıyorum. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
elimde dark mini mania var düşünürsen orjinal kutusunda jelatini bile duruyor 2 yıl oldu alalı ama bikaç kez kullandım sadece. faturası, kullanım klavuzu, hdmi kablosu, Kompozit bağlantı kablosu, kumandası adaptörü herşeyi var.
özellikleri
Boyut: 150 x 110 x 29 mm (G x D x Y) Ağırlık: 248gr. Desteklenen Görüntü Modları: 1080p, 1080i, 720p, 576p, 480p, 576i, 480i 1080p@24Hz: Var Upscaling Desteği: Var Türkçe Arayüz: Var Türkçe Altyazı Desteği: Var Ağ Desteği: 10/100Mbit kablolu Ethernet ve 802.11b/g/n Kablosuz USB Çıkışları: 2 adet Kart Okuyucu: SD/SDHC/MMC/MS destekli Görüntü Çıkışları: HDMI (v1.3), CVBS (Kompozit) Ses Çıkışları: Stereo Analog, SPDIF optik, HDMI dijital Stereo Downmix: Var
Benim ayırdığım bütçe 50-60 tl hocam, ayrıca alt yazıları belirginleştirme özelliği olan bir cihaz arıyorum yani altyazıya gölge ekleme veya font değiştirip büyütme gibisinden.