Şimdi Ara

ALINIK Headset 7.1 Surround Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 ALINIK Headset 7.1 Surround Kulaklık
    Selamualeykum,
    Sıfır Alınık Headset 7.1 Kulaklık arıyorum, alanında ün yapmış modeller olabilir, Sıfır olması tercih sebebidir. Forumda kullananlar ilana bilgi maksatlı da olsa görüşlerini bildirebilirlerse çok memnun olurum. Daha çok abim için istiyorum, Bu nedenle güzel bir kulaklık olması taraftarıyım. 200TL ve civarı altı üstü konuşulur. Açıkçası bu iş için çok fazla vaktim yok, Tekliflerinizi de pm yoluyla iletebilirsiniz çok iyi olur. Referans sıkıntısı çeken olursa, baştan belirteyim. Sanalpazar falan düşünmüyorum. Direk elden veya havale ile alacağım. Bu numaradan da ulaşabilirsiniz. Tel.: 0531 946 92 28

İlgilendiğim kulaklık markaları : RAZER, Creative, Logitech, Sharkoon, Sennheiser veya ismi duyulmamış Yüksek kalite olduğu ispatlanabilen ürünler de olabilir.

NOT: Kulaklık çeperi Bez olursa iyi olur. Deri modeller için abime danışmak istiyorum, fikirlerinizi de belirtirseniz çok iyi olur. (Terleme,Deri atması vs. gibi sorunları oluşturması gibi)

İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler,

veAleykumselam
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• firebal da 250tl xtatic s7 modeli. fakat kararsız kaldım digital 5.1 mi alayım 5.1 mi? herkes 5.1 i öneriyor.
  • eBRiHanceR kullanıcısına yanıt
    Link yollar mısın güzel kardeşim,
  • gogıl amca hemen getiriyor sana ;) firebal yaz
  • Asus Echelon Camo Edition Aktif Gürültü Önleyici Mik. Kulakl
    http://forum.donanimhaber.com/store.asp?mem=9026
  • http://www.hepsiburada.com/liste/ozone-gaming-strato-evo-51-profesyonel-oyuncu-kulakligi/productDetails.aspx?productId=bd130707&categoryId=520

Gerçek 5.1. (7.1 ler hep sanal sanırsam)
    Deri aparatıyla birlikte bez aparatıda yanında mevcut... Tek sorunu kafama büyük gelmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarikkeskin -- 18 Kasım 2013; 5:30:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.