arkadaşlar rdr aldım eve geldim bir baktım ki hdmı ps3 giriş kısmı yamulmuş bende cıkartırken elimde kaldı,malesef yeni kablo alacağımsatan arkadaş varsa hemen alıcıyım bilginize uygun fiyat olmasıda cabasıSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
valla şu ana kadar çok memnunum alalı 1 ay kadar oldu hiç pazarlıkta yapmadım belki desem 10 tl de olurdu.Tecrübem olmadığı(ilanlarda görüyorum özellikle altın uçlu diyorlar) için altın uçlu yok mu dedim o da aynı kaliteyi alırsın bir fark olmaz dedi
su bilinirki herzaan altın uc en iyisini verir,cunku altın en iyi iletkendir? mantıken o bakımdan yane:-)
peki alıyormusun cunku sordum 6 tl likte var 60 tllikte ama nedr ne değildir hala anlamış değilim
Bulabildiğin en ucuzunu almanı tavsiye ederim, dijital veri iletiminde altın uçlu yalanı sadece bilmeyenleri kazıklamaya yarıyor. Bende 3TL'lik de var, 15TL'lik de. Arada hiçbir görüntü farkı yok, zaten olamaz da. Hatta bir ara Carrefour'da 1TL'ye satılıyordu. Sonuçta 5-6TL'den fazla verme derim. Hatta 3-5TL'ye bulduğunda birkaç tane al, elinde bulunsun. Ben bir ara tanesi 4TL'den 5 tane almıştım.
quote:
Orijinalden alıntı: Witchdoktor
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
peki alıyormusun cunku sordum 6 tl likte var 60 tllikte ama nedr ne değildir hala anlamış değilim
Bulabildiğin en ucuzunu almanı tavsiye ederim, dijital veri iletiminde altın uçlu yalanı sadece bilmeyenleri kazıklamaya yarıyor. Bende 3TL'lik de var, 15TL'lik de. Arada hiçbir görüntü farkı yok, zaten olamaz da. Hatta bir ara Carrefour'da 1TL'ye satılıyordu. Sonuçta 5-6TL'den fazla verme derim. Hatta 3-5TL'ye bulduğunda birkaç tane al, elinde bulunsun. Ben bir ara tanesi 4TL'den 5 tane almıştım.
bencede öyle tamam kablonun ucu altın da ya içi ne olacak :)
HDMI'da kablo çalışıyorsa görüntü vardır, çalışmıyorsa görüntü yoktur, iletim kalitesi diye birşey yoktur yani. Piyasada artık HDMI1.3b spesifikasyonlarını karşılamayan kablo yok zaten. Bu kablolar da 1920x1080p için sorunsuz. Eski jenerasyon kablolarda (kompozit, komponent, RGB, skart, s-video vb) sinyaller analog iletildiğinden ara kablolar ve kablo uç bağlantılarındaki kalite anlam kazanıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: Witchdoktor
quote:
Orijinalden alıntı: fearfactory
anlıyorum o zaman bu bize piyasanın oynadığı bir kazık mı?
arkadaslar ilgine ve alakaniza hatta teklifleriniz icin cok tesekkur ederim,an itibari ile media markete gidip hem bir dolasip hemde kablo alma niyetindeyim,gazamiz mubarek ola...
arkadaslar ilgine ve alakaniza hatta teklifleriniz icin cok tesekkur ederim,an itibari ile media markete gidip hem bir dolasip hemde kablo alma niyetindeyim,gazamiz mubarek ola...
hadi kolay gele :)
arkadaslar koptum ya 250 tlik kablo var bu ne dedim ya aradim taradim sonra elektroworldde arka tarafta 11 tl orange marka kabloyu aldim