Şimdi Ara

ALINIK HDMI KABLO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar rdr aldım eve geldim bir baktım ki hdmı ps3 giriş kısmı yamulmuş bende cıkartırken elimde kaldı,malesef yeni kablo alacağımsatan arkadaş varsa hemen alıcıyım bilginize uygun fiyat olmasıda cabası
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• zaten sıfırı uygun değilmi ben sıfırını 12 ye aldım.Adam bununla max verim alırsın dedi
  • peki alıyormusun cunku sordum 6 tl likte var 60 tllikte ama nedr ne değildir hala anlamış değilim

• valla şu ana kadar çok memnunum alalı 1 ay kadar oldu hiç pazarlıkta yapmadım belki desem 10 tl de olurdu.Tecrübem olmadığı(ilanlarda görüyorum özellikle altın uçlu diyorlar) için altın uçlu yok mu dedim o da aynı kaliteyi alırsın bir fark olmaz dedi
  • su bilinirki herzaan altın uc en iyisini verir,cunku altın en iyi iletkendir? mantıken o bakımdan yane:-)

• quote:

Orijinalden alıntı: fearfactory

peki alıyormusun cunku sordum 6 tl likte var 60 tllikte ama nedr ne değildir hala anlamış değilim

Bulabildiğin en ucuzunu almanı tavsiye ederim, dijital veri iletiminde altın uçlu yalanı sadece bilmeyenleri kazıklamaya yarıyor. Bende 3TL'lik de var, 15TL'lik de. Arada hiçbir görüntü farkı yok, zaten olamaz da. Hatta bir ara Carrefour'da 1TL'ye satılıyordu. Sonuçta 5-6TL'den fazla verme derim. Hatta 3-5TL'ye bulduğunda birkaç tane al, elinde bulunsun. Ben bir ara tanesi 4TL'den 5 tane almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

peki alıyormusun cunku sordum 6 tl likte var 60 tllikte ama nedr ne değildir hala anlamış değilim

Bulabildiğin en ucuzunu almanı tavsiye ederim, dijital veri iletiminde altın uçlu yalanı sadece bilmeyenleri kazıklamaya yarıyor. Bende 3TL'lik de var, 15TL'lik de. Arada hiçbir görüntü farkı yok, zaten olamaz da. Hatta bir ara Carrefour'da 1TL'ye satılıyordu. Sonuçta 5-6TL'den fazla verme derim. Hatta 3-5TL'ye bulduğunda birkaç tane al, elinde bulunsun. Ben bir ara tanesi 4TL'den 5 tane almıştım.

bencede öyle tamam kablonun ucu altın da ya içi ne olacak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HDMI'da kablo çalışıyorsa görüntü vardır, çalışmıyorsa görüntü yoktur, iletim kalitesi diye birşey yoktur yani. Piyasada artık HDMI1.3b spesifikasyonlarını karşılamayan kablo yok zaten. Bu kablolar da 1920x1080p için sorunsuz. Eski jenerasyon kablolarda (kompozit, komponent, RGB, skart, s-video vb) sinyaller analog iletildiğinden ara kablolar ve kablo uç bağlantılarındaki kalite anlam kazanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

quote:

anlıyorum o zaman bu bize piyasanın oynadığı bir kazık mı?

• Malesef, hem de okkalı bir kazık.
  • BIR GOFRET BIR BONCUK KARSILIGINDA HDMI KABLO VEREBILIRIM.
  • sana iki gofret 4 boncuk versem:-)

• bence 5 misket'te anlasabiliriz :)
  • yada 2 kase cacıkta verebilirim:-)

• alinik hdmi kablo ilaninizi gorunce bende soyle bir izlenim uyandi..

alinik 2.5 litrelik kola.. alinik nutella.. alinik uclu priz.. ampul.. cekic.. bilimum hirdavat.. araba cam suyu.. alinik burcak biskuvi gibi seyler dusundum. o kadar ucuz ki.. ona bir gonderme yapmis olayim :)
  • zaten yoksa nasıl dikkat cekeceğiz ki illa bir şeyler satmak değil almakta lazım :-)

• cok guzel hareket diyorum o zaman
  • arkadaslar ilgine ve alakaniza hatta teklifleriniz icin cok tesekkur ederim,an itibari ile media markete gidip hem bir dolasip hemde kablo alma niyetindeyim,gazamiz mubarek ola...

• quote:

arkadaslar ilgine ve alakaniza hatta teklifleriniz icin cok tesekkur ederim,an itibari ile media markete gidip hem bir dolasip hemde kablo alma niyetindeyim,gazamiz mubarek ola...

hadi kolay gele :)
  • arkadaslar koptum ya 250 tlik kablo var bu ne dedim ya aradim taradim sonra elektroworldde arka tarafta 11 tl orange marka kabloyu aldim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.