Başlık açık arkadaşla, fanınızı değerinde alabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Alındı]Alınık Ankara İçi XBOX Series S Referans ilanıdır. Batman arkham knight psn BF3+BF4+BF4 Premium 70 tl Team Elite 4 GB 1333Mhz Soğutuculu RAM Masaüstü Ram 55 lira
Fandan kastınız soğutucu mu yoksa sadece fan mı ? elimde fanı olmayan fakat 6850 ile uyumlu soğutucu var.
quote:Orijinalden alıntı: Aysat Fandan kastınız soğutucu mu yoksa sadece fan mı ? elimde fanı olmayan fakat 6850 ile uyumlu soğutucu var. aynen abi bendede var :D
buldum bitane http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-yedek-parca-olarak-vtx-hd-7850-139220601/detay
jackal___61 kullanıcısına yanıt aynen böyle birşey arıyordum bende. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [Alındı]Alınık Ankara İçi XBOX Series S Referans ilanıdır. Batman arkham knight psn BF3+BF4+BF4 Premium 70 tl Team Elite 4 GB 1333Mhz Soğutuculu RAM Masaüstü Ram 55 lira
quote:Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher aynen böyle birşey arıyordum bende. pazarlık yap 50 tl etmez yani çünkü