Şimdi Ara

Alınık hazır sistem + monitör/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Van
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. kayınpederime uygun fiyatlı bir bilgisayar toplamak durumundayım. :D Elimde celeron bir sistem var kullanmadığım ama onu vermek istemiyorum,
    agp ekran kartlı 256 sdram var. eski yani... anladınız işte :)

İş görebilecek lcd monitörlü multimedia işler için bir hazır kasaya ihtiyacım var. En az çift çekirdekli, 2gb ramli, sata diskli, harici ekran kartlı,
    anlayacağınız kayınpederi birkaç sene idare edebilecek bir sistem olursa iyi olur. Klavye hoparlör falan lazım değil....

İphone 3gs aldığım için eski telefonum Nokia N95 8Gb boşta kaldı başka kartım olmadığı için kullanmıyorum. Kutusunu ve faturasını kaybettim ama spot falan değil, orjinal.
    İsterseniz foto falan eklerim. Ürün temiz durumdadır, küçük çapta kullanımdan dolayı deforme var ama tuşlar, ekran ve kapak düzgün durumdadır.
    Bir de yeni orjinal nokia kulaklık ve %100 orjinal bl6f batarya almıştım ama doğru düzgün kullanmak nasip olmadan iphone çıktı ve almadan edemedim :)
    nokia telefonu ve üstüne/altına ödemeyi (cüzi miktar ancak çıkabilirim) tekliflerinize göre değerlendirip takasla alış-veriş yapabiliriz.

Ayrıca elimde birkaç parça kullanmadığım bilgisayar bileşenleri de var. Tek tek yazmıyayım şimdi. isterseniz görüşüp bu parçalar hakkında da bilgi veririm.

Fiyat verirken de vicdanınıza sorup öyle veriniz.

Sormak istediklerinizi ve tekliflerinizi özel mesaj yoluyla iletiniz...

Herkese hayırlı alış-verişler dilerim...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virtuoz065 -- 5 Ekim 2010; 20:43:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Günceldir...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.