Şimdi Ara

ALINIK Guess GUW0247G3 Kol Saati

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Internette araştırdım falan ama 400 den aşağı yok . Biraz yüksek geldi açıkçası bu fiyatı vermeye alışkın değilim ama
    Guess Saatin bu modeli çok hoşuma gitti . Sanırım bu senenin en çok satılan /beğenilen ürünü guess saat yazıyorum hemen çıkıyor

Satın almış satmak isteyen , elinden çıkarmak isteyen veya daha ucuz yoldan getirip satmak isteyen olursa seve seve müşteri olurum

ALINIK Guess GUW0247G3 Kol Saati
    görsel de ekleyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DogumGunuCocugu -- 20 Haziran 2014; 17:07:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende çok beğeniyorum o saati.bir yol bulsakda 2miz ucuza getirsek bir yerden
  • masculinee M kullanıcısına yanıt
    vallahi çok iyi olur
  • beyler selam. bu saatin aynısının kot kayışlı olanı var. yaklaşık 2-3 ay fiyatının düşmesini bekledim hergün araştırdım her yeri ama maalesef düşmedi. en sonunda dedimki bu şekilde alıcam artık yapacak bisey yok. aradığım her yer stok yok diye geri çevirdi. en son buyuk ugraslarım sonucu konyada bir yerde buldum (internetten) aradım konustum. saat&saat inn yetkili bayilerinden adamlar. (saat&saat in kendi sitesinde mevcutlar) sipariş verdim ertesi gün elimde oldu ve hakikaten mutlu oldum. yalnız söyle bir durum var; saatin fiyatının düşmesini beklemek istiyorsanız muhtemelen 1 sene daha bekelemek zorunda kalacaksınız. bu saati 400liradan aşağıya bulamazsınız. en son trendyolda vardı sanırım 400 liraya ama benim saat yine yoktu. bence biraz daha paranıza kıyıp 9 taksitle alabilirsiniz. ayrıca pişman olmazsınız çünkü gören bir daha bakıyor ve hakikaten kolda da süper duruyor

• doğru söylüyorsun dostum 400liradan aşağı almak mümkün olmuycak gibi benimde araştırmalarıma göre.senin ürünün GUW0040G6 kodlu ürün sanırım bu da harika ama ben kayış kot olduğu için belki kolay tahriş olur diye düşünmüştüm böyle bir sorun var mı? güzel günlerde kullan bu arada :)
    @h_sencel
  • quote:

Orijinalden alıntı: masculinee

doğru söylüyorsun dostum 400liradan aşağı almak mümkün olmuycak gibi benimde araştırmalarıma göre.senin ürünün GUW0040G6 kodlu ürün sanırım bu da harika ama ben kayış kot olduğu için belki kolay tahriş olur diye düşünmüştüm böyle bir sorun var mı? güzel günlerde kullan bu arada :)
    @h_sencel

Hocam valla taş gibi eğer bulabiliyorsan al derim ama biraz zor gibi he bide. Biraz daha pahalı bilgin olsun ama mükemmel! Ayrıca çok teşekkür ederim ve tavsiye ederim pişman olmazsın. Kot pantalonla galan inanılmaz gidiyor :)
  • Amerika da macys de bile 200 dolara görmüştüm geçen ay arkadaşım aldı kendine
    400 den aşağı zor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DIESEL DZ4219 ERKEK KOL SAATİ
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hem pm attım,hemde birde benim konuma bakın eğer ilginizi çekerse ürünümü piyasanın biraz altında satacam.
  • yardımçı olucaksa amazondan falan bak ben tanıdığım birine yoluuyom (ev ofis gibi) oda gelirken getiriyo bana 600 lük diesel sati 120 gibi bi rakama aldım biraz uzun süreüyo tanıdığın gelmesi ama değiyor :D
  • başka model düşünürseniz bulabilirim sizin için
  • http://www.hizlisaat.com/guess/guw0247g3/
    adresinde 402 TL diyor.
    telefonla arasan belki 400 TL altına inerler,
    bence şansını dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.