Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK GTX 970 TERCIHEN EVGA / GIGABYTE Satın Al 14 Eylül 2016 13:59 1 1 ALINIK GTX 970 TERCIHEN EVGA / GIGABYTE Merhabalar, Gtx 970 aramaktayım. M-atx kasa kullandığımdan evga ve gigabyte ürünler tercihimdir. Msi ve asus soğutma boruları sebebi ile sıkıntı yaratmaktadır. (sığmamakta) Matık dahilindeki tekliflerinizi bekliyorum. İyi günler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 15 Eylül 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Mi Note 10 Lite 8Gb Ram 128Gb Hafıza Tr Garantili ALINIK I7 4790 / 4790K SATILIK HTC 10 FATURALI TR MALI SATILIK QUECHUA 2 SECONDS 2 KİŞİLİK ÇADIR
bugün vardı bir daha GET ile 700 liraya Benim bile alasım geldi de vazgeçtim https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evga-geforce-gtx-970-super-clocked-acx-2.0-4gb-gddr5-341470489/pasif-ilan